i3 10100F ASUS TUF GTX1650 sistem alınır mı?

LieLoves58

Decapat
Yer
Sivas
Daha fazla  
Bu arkadasla kendi olduğum yerden aldim ama sizce nasıl arkadaşlar? Yani fiyat olarak da performans olarak da. 7.000 TL

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-01-08-10-09-01-398_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Alınmaz.
Mavi ekran hatası olabilir bazı parçalar hasarlı olabilir birçok sorun olabilir nereden baksan 3.5 yıldır kullanılan donanımlar bence bütçeni 12-13K yapıp daha iyi sistem alabilirsin sıfır.

Valorant oynatır mı peki.

Valorant oynatır birçok oyunuda 1080p de rahatlıkla oynarsın fakat yukarıda yazdıklarımı oku yine de senin kararın 2 el kasa alınmaz eğer tanıdığın kişi değilse.

Alınmaz.
Mavi ekran hatası olabilir bazı parçalar hasarlı olabilir birçok sorun olabilir nereden baksan 3.5 yıldır kullanılan donanımlar bence bütçeni 12-13K yapıp daha iyi sistem alabilirsin sıfır.

Gidip görüp alabilir, test edebilir. Lütfen düz mantık 2. el alınmaz kafasından çıkın artık (sözüm size hitaben değil geneldir)

Valorant oynatır mı peki

Rahatlıkla oynatır ama fiyat kırmaya çalış.

Gidip görüp alabilir, test edebilir. Lütfen düz mantık 2. el alınmaz kafasından çıkın artık (sözüm size hitaben değil geneldir)

Rahatlıkla oynatır ama fiyat kırmaya çalış.

Alma dememin nedeni şudur dükkanım olduğu için, birçok arkadaş bilgisayar getiriyor abi şuradan aldım buradan aldım şurası sorunlu burası sorunlu diye emin olun 2 el satılan %70 ürünün bir yerinde arıza çıkıyor ve alan arkadaşların'da genelde biriktirdiği veya son parasını verdiği ürünler oluyor ben üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…