Sa As 1234 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #11 Dört_Kol dedi: Kendi ekran kartını takmayacakmış ekran kartı değiştirebiliyorsun hazır sistem alırken İncehesap'tan arkadaş ondan bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.Size katılıyorum bu durumda.
Dört_Kol dedi: Kendi ekran kartını takmayacakmış ekran kartı değiştirebiliyorsun hazır sistem alırken İncehesap'tan arkadaş ondan bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.Size katılıyorum bu durumda.
alidenjz Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.276 Çözümler 2 7 Mayıs 2021 #12 GamersPro dedi: Ne değer hocam üsteki sistem iyi mi hem kart fiyatları uçmuşken siz anlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadım devrik cümleler kuruyorsunuz.
GamersPro dedi: Ne değer hocam üsteki sistem iyi mi hem kart fiyatları uçmuşken siz anlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadım devrik cümleler kuruyorsunuz.
GamersPro Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 517 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #13 alidenjz dedi: Hocam anlamadım devrik cümleler kuruyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl devrik yüklemi sonda işte hocam.
alidenjz dedi: Hocam anlamadım devrik cümleler kuruyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl devrik yüklemi sonda işte hocam.
alidenjz Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.276 Çözümler 2 7 Mayıs 2021 #14 GamersPro dedi: Nasıl devrik yüklemi sonda işte hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam siz düzgün bir şekilde bir daha yazar mısınız ? Veya cümleden çıkarılmak istenen mesajı söyleyin.
GamersPro dedi: Nasıl devrik yüklemi sonda işte hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam siz düzgün bir şekilde bir daha yazar mısınız ? Veya cümleden çıkarılmak istenen mesajı söyleyin.
st_140523 Kilopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.049 Çözümler 51 7 Mayıs 2021 #15 Ya APU sistem al keyfine bak. Hem daha uygun olur ileride yükseltme yaparsın.
Sa As 1234 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #16 alidenjz dedi: Hocam siz düzgün bir şekilde bir daha yazar mısınız ? Veya cümleden çıkarılmak istenen mesajı söyleyin. Genişletmek için tıkla... sanırsam bu paraya değecek pc önermenizi istemiş hocam.
alidenjz dedi: Hocam siz düzgün bir şekilde bir daha yazar mısınız ? Veya cümleden çıkarılmak istenen mesajı söyleyin. Genişletmek için tıkla... sanırsam bu paraya değecek pc önermenizi istemiş hocam.
alidenjz Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.276 Çözümler 2 7 Mayıs 2021 #17 Sa As 1234 dedi: sanırsam bu paraya değecek pc önermenizi istemiş hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler arkadaş yabancı sanırsam Bu fiyata ekran kartlı sistem alınır ama değmez. APU sistem toplanıp ileride GTX 1650 ekran kartı takılabilir. Ama illa ekran kartlı olsun diyorsanız bir tane toplayabilirim.
Sa As 1234 dedi: sanırsam bu paraya değecek pc önermenizi istemiş hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler arkadaş yabancı sanırsam Bu fiyata ekran kartlı sistem alınır ama değmez. APU sistem toplanıp ileride GTX 1650 ekran kartı takılabilir. Ama illa ekran kartlı olsun diyorsanız bir tane toplayabilirim.