i3 10100F GTA 5'te 80-85 derece

Blue Lord

Decapat
Daha fazla  
Yeni ekran kartı almamla birlikte işlemci sıcaklığım genelde 75-80 derecede ilerlerken bugün 83 85 dereceleri gördü. Termal macunu süreli 1 buçuk ay oldu. Kasa içi temiz.
RX 6600
i3 10100F
Yeni soğutucu mu almam lazım şu an stock kullanıyorum.
Kasada bundan:

Şimdiden teşekkürler.

Bugün bu arada oyuna kendi müziklerimi atmıştım belki onun etkisi var mıdır diyeceğim ama ne kadar etkisi olabilir 5 6 müziğin. Çok ısınınca da kasanın kapağını açıyorum anca .

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın modelini söyler misin? Yan kapağı açıp bak bir de sıcaklıklara.

hocam ben laptop kullanıyorum bende max 90 oluyor bence o kadar bir fark yok

(masaüstünün daha soğuk olması gerektiğini biliyorum)

Hocam ben laptop kullanıyorum bende max 90 oluyor bence o kadar bir fark yok.
(masaüstünün daha soğuk olması gerektiğini biliyorum)
Bildiğiniz halde niye yazıyorsunuz? En fazla 85 oluyorsa sorun yok. 85 üst sınır zaten masaüstünde. Laptop 96 derece bile olabilir. Masaüstünde 85'i geçiyorsa fan alınabilir. @Blue Lord Hangi termal macun ile bakım yaptınız?

Cevap veren herkese cok teşekkür ederim. Son senem olduğu için sınav stresinden kafamı kaldıramıyorum o yüzden bu konuyu açtığımı bile unutmuşum. Cevap verip yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Sorunda şöyle self radio yaptım GTA 5'te ve sadece self radyoyu açınca bir anda 80 85 derece oluyor. Gerisinde ise sıcaklıklar 75-80 bandında. Mafia da sadece ara sıra 85'e çıkıyor ama üstünü görmüyor. MX-4 termal macun kullanıyorum. Kasanın kapağını açınca mesela sıcaklık 78-80 ise 74'lere düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…