GötürürGTX 1650 + i3 10100F ikilisine sahibim. Bu ikisi beni 1-2 sene güncel oyunları açma konusunda götürür mü? Sistemimi yaklaşık 2 sene sonra yenileyebilirim o zamana kadar idare etse yeter.
Yeni çıkacak oyunları işte mesela Starfield çıkacak onu oynayabilir miyim diye düşünüyorum.Yeter hocam tabii de ne oynadığınız da önemli tabii.
İşlemciyi yenilemen gerekebilir belki ama grafik takıntın yoksa 5 yıl bile kullanırsınYeni çıkacak oyunları işte mesela Starfield çıkacak onu oynayabilir miyim diye düşünüyorum.
GTX 1650 - RX570 gibi kartlar 1080p çözünürlük altına düşülecek kartlar değiller. Batllefield 5, Metro Exodus, AC Valhalla gibi oyunları yüksek ayarda oynatan kartlar.2 yıl idare eder. Yeni oyunlara yetmezse 720p yaparsın. Olmazsa 1024x768 yaparsın. Bu şekilde idare eder.
Şu anki oyunlar için böyle olabilir. Fakat yakın zamanda unreal engine 5 tabanlı oyunlar gelecek. O zaman 1080p düşük ayarda 30 FPS bile alacağını sanmam.GTX 1650 - RX570 gibi kartlar 1080p çözünürlük altına düşülecek kartlar değiller. Batllefield 5, Metro Exodus, AC Valhalla gibi oyunları yüksek ayarda oynatan kartlar.
Steam'de yapılan anketlere göre kullanıcıların %70'i RX570-580 ile Gtx 1060-1650 seviyesinde veya onun altında kartlar kullanıyor. Bu kadar büyük bir kullanıcı grubunu hiçe sayıp sadece yüksek fiyatlı kartlara sahip %30'luk kesime göre mi oyun yapacaklar?Şu anki oyunlar için böyle olabilir. Fakat yakın zamanda unreal engine 5 tabanlı oyunlar gelecek. O zaman 1080p düşük ayarda 30 FPS bile alacağını sanmam.
Yaptılar bile. Şimdiden birkaç oyunun minimumu RX 580 8 GB görünüyor. Hogwarts Legacy minimum GTX 1070 olarak açıkladı. Unreal Engine 5 konusunu araştır. Sistem gereksinimlerinin ne kadar yükseleceğini anlayabilirsin.Steam'de yapılan anketlere göre kullanıcıların %70'i RX570-580 ile Gtx 1060-1650 seviyesinde veya onun altında kartlar kullanıyor. Bu kadar büyük bir kullanıcı grubunu hiçe sayıp sadece yüksek fiyatlı kartlara sahip %30'luk kesime göre mi oyun yapacaklar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.