i3-10100F GTX 1650 sistem oyunlarda tam performansını veremiyor

mei3006

Femtopat
Daha fazla  
Intel Core I3 10100 Soket 1200 3.6GHz 6MB Önbellek - ASUS Prime H410M-F Intel H410 1200 Pin DDR4 2933MH - KINGSTON 4 GB 2666MHz DDR4 CL19 PC RAM KVR26N19S6 - ASUS NVIDIA Geforce TUF-GTX1650-O4GD6-P-Gaming.
Sistemsel olarak pek bilgim yok bilgisayar konusunda. Sadece küçük yaştan beri oyun oynamanın kattığı bir iki bilgi haricinde hangi işlemci hangi ekran kartıyla uyumludur, en iyi performansı nasıl alırım, pek bilmem lakin gücümün yettiği kadar bir bilgisayar topladım. Ama istediğim performansı alamadım. Günümüz oyunlarından LoL, PUBG, CS:GO gibi birkaç oyun oynuyorum. Ama FPS sorunu yaşıyorum. PUBG'de ekran FPS'im 10-20 civarı, LoL'de 200 FPS alırken ara ara 10 20 gibi sayıları görüyorum. Aynı şekilde CS:GO da öyle. Acaba sistemimde değiştirmem gereken parçalar var mı? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

NVIDIA Denetim Masasında oyunlara ve ekran kartına tam performans verdiniz mi?

NVIDIA Denetim Masasında oyunlara ve ekran kartına tam performans verdiniz mi?
NVIDIA denetim masasından görüntü ayarlarını önayarla yap kısmından yaptım. Oyunlara tam performans vermeyle ilgili bir şey yapmadım.

NVIDIA denetim masasından görüntü ayarlarını önayarla yap kısmından yaptım. Oyunlara tam performans vermeyle ilgili bir şey yapmadım.

Oyunlara, ekran kartına tam performans verin ve @369926'nin dediği gibi RAM'inizi yükseltin, günümüzdeki oyunlar 8 GB ve üstü RAM'e ihtiyaç duyuyor.

Günümüzdeki oyunların çoğu 4GB RAM'dan fazlasını kullanıyor. Değiştirmelisin, tavsiyem 1x8 ya da 2x8.
Anakartımda 2 slot var sadece ramde önerdiğiniz bir özellik var mıdır? 8 gb olması dışında

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…