HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 8 Ağustos 2022 #11 Salih Sekmen dedi: Hepsini aynı anda güncelleyebileceğim bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Kendin güncelle program falan kullanma ekran kartının modelini falan yaz manuel olarak kendin kur zor bir şey değil zaten.
Salih Sekmen dedi: Hepsini aynı anda güncelleyebileceğim bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Kendin güncelle program falan kullanma ekran kartının modelini falan yaz manuel olarak kendin kur zor bir şey değil zaten.
Salih Sekmen Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #12 HONDA VTEC 1.6 dedi: Sürücüler güncelmi değilse böyle FPS düşüklüğü normal. Genişletmek için tıkla... updatedeki herşeyi güncelledim
HONDA VTEC 1.6 dedi: Sürücüler güncelmi değilse böyle FPS düşüklüğü normal. Genişletmek için tıkla... updatedeki herşeyi güncelledim
D DeviLJoN Centipat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 286 8 Ağustos 2022 #13 Salih Sekmen dedi: hepsini aynı anda güncelleyebiliceğim birşey varmı Genişletmek için tıkla... Biraz bekle kendi günceller. En kötü driver programları. Ayrıca kullanılan rama bakın boşta.
Salih Sekmen dedi: hepsini aynı anda güncelleyebiliceğim birşey varmı Genişletmek için tıkla... Biraz bekle kendi günceller. En kötü driver programları. Ayrıca kullanılan rama bakın boşta.
Salih Sekmen Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #14 DeviLJoN dedi: Biraz bekle kendi günceller. En kötü driver programları. Ayrıca kullanılan rama bakın boşta. Genişletmek için tıkla... 7 90 kullanılıyor gösteriyor
DeviLJoN dedi: Biraz bekle kendi günceller. En kötü driver programları. Ayrıca kullanılan rama bakın boşta. Genişletmek için tıkla... 7 90 kullanılıyor gösteriyor
D DeviLJoN Centipat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 286 9 Ağustos 2022 #15 Salih Sekmen dedi: 7 90 kullanılıyor gösteriyor Genişletmek için tıkla... Boşta 7.9 ram mi var?
Salih Sekmen Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #16 DeviLJoN dedi: Boşta 7.9 ram mi var? Genişletmek için tıkla... Ya 8 GB ram var pcde 7.90 kullanılıyor gösterrioliyor DeviLJoN dedi: Boşta 7.9 RAM mi var? Genişletmek için tıkla... 8 GB daha RAM taktım FPS bayağı yükseldi ama niye böyle oluyor anlamadım Son düzenleme: 9 Ağustos 2022
DeviLJoN dedi: Boşta 7.9 ram mi var? Genişletmek için tıkla... Ya 8 GB ram var pcde 7.90 kullanılıyor gösterrioliyor DeviLJoN dedi: Boşta 7.9 RAM mi var? Genişletmek için tıkla... 8 GB daha RAM taktım FPS bayağı yükseldi ama niye böyle oluyor anlamadım
D DeviLJoN Centipat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 286 9 Ağustos 2022 #17 Salih Sekmen dedi: Ya 8 GB ram var pcde 7.90 kullanılıyor gösterrioliyor 8 GB daha RAM taktım FPS bayağı yükseldi ama niye böyle oluyor anlamadım Genişletmek için tıkla... Boşta pc 7.9 kullanması pek normal değil.
Salih Sekmen dedi: Ya 8 GB ram var pcde 7.90 kullanılıyor gösterrioliyor 8 GB daha RAM taktım FPS bayağı yükseldi ama niye böyle oluyor anlamadım Genişletmek için tıkla... Boşta pc 7.9 kullanması pek normal değil.