i3-10100F GTX 1650 sistemde Valorant FPS'i 200'den, 60'a düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

ErenAYL

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX 1650
Anakart
ASUSTeK Computer ınc.
İşlemci
Intel(R) Core(tm) i3-10100F CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz
Selam arkadaşlar, olayı daha bugün yaşamaya başladım normalde Valorant'ta 200 FPS üstü alan bir insanım bugün oyuna girdiğimde FPS'im 60-100'lerde geziniyordu her çözümü yaptım fakat bir sonuç alamadım. FPS'imin eskisi gibi olmasını istiyorum, nasıl yükseltebilirim?

pc ısınıyor olabilir
termal macunun yenile
pc temizlmeye götür bunlar fps artırı
yada virüs girmiş olablir

PC ısınıyor olabilir.
Termal macunun yenile.
PC temizlmeye götür bunlar FPS artırı.
Ya da virüs girmiş olabilir.

Hocam oyunu sildim tekrar yüklüyorum olmazsa bunları deneyeceğim bir de virüs taramasını en güvenli nereden yapabilirim?

Hocam oyunu sildim tekrar yüklüyorum olmazsa bunları deneyeceğim bir de virüs taramasını en güvenli nereden yapabilirim?
oyunu silip yükelemen sadece sana zaman kaybeder en son pc ne zaman temizliğe götürdün bu yaz ayları pcler daha da fazla ısınıyor ve bence senin kinin sebebi de ondandır pc temizle pc temizle derkende termal macun yenile fanları temizle herhangibi bi dosya yükledin mi virüs şüpesi çeke bilecek ?

Dostum sıcaklık değerlerini paylaşman lazım, ekran kartın ve işlemcinin macunları kuruduysa sorun olabiliyor. İşlemci bundan dolayı fazla ısınıyor ve kendi hızını sınırlıyıp çektiği gücü azaltıyor kendini soğutmak için. Kasa temizliği yapıp termal macunları bir de ekran kartının termal padlerini yenilersen tekrardan stabil 200'lerde almaya devam edersin düşüş yaşamazsın.

evet sana katılıyorum bende zaten yazmıştım benimde sorunum var ben bu sistemi buldum

sistemin her şeyi iyi ama ben ekran kartından şüpeleniyorum
eğer ondan sorun yoksa alcam bu yaz inşlah

bu sistemi almanızı önermiyorum

Bu benim kasam mesela özelleştirip aldım bu fiyata neden 3050 alasınız hem gelen moınitör ve ekipmanların kalitesi çöp seviyede Trendyol'daki toplu PC ürünlerinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…