i3 10100F - GTX 1650 sisteme yukseltme onerisi

tigerwind

Kilopat
Daha fazla  
MSI H410M-B
GTX 1650.
i3 10100F.
8 GB RAM.
Dostlar bu sistemle bazı oyunlarda saçma sapan droplar yiyorum, bilgisayari formatladım ama hâlâ devam ediyor, örneğin CS2 oynarken FPS 90 civarındayken anlık veya birkaç saniye 15'e falan düşüyor. RAM'den dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü Görev Yöneticisi'nde bellek genelde dolu oluyor. Cruicial Ballistix RAM'lerinde 8 GB'ı bulamadım olan da çok para istiyor. RAM'i illaki yükseltecegiz ama önerisi veya bir bildiği olan var ise bu dropu nasıl çözerim?
2) Bir de sistem yükseltmeyi istiyorum, F/P önerisi olan var ise örneğin sadece ekran kartını şu yaparak performans arttıtabilirsin gibisinden yükseltme önerebilirsiniz, işlemci ve ekran kartı yükseltme önerirseniz sevinirim, teşekkürler.

MSI H410M-B
GTX 1650.
i3 10100F.
8 GB RAM.
Dostlar bu sistemle bazı oyunlarda saçma sapan droplar yiyorum, bilgisayari formatladım ama hâlâ devam ediyor, örneğin CS2 oynarken FPS 90 civarındayken anlık veya birkaç saniye 15'e falan düşüyor. RAM'den dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü Görev Yöneticisi'nde bellek genelde dolu oluyor. Cruicial Ballistix RAM'lerinde 8 GB'ı bulamadım olan da çok para istiyor. RAM'i illaki yükseltecegiz ama önerisi veya bir bildiği olan var ise bu dropu nasıl çözerim?
2) Bir de sistem yükseltmeyi istiyorum, F/P önerisi olan var ise örneğin sadece ekran kartını şu yaparak performans arttıtabilirsin gibisinden yükseltme önerebilirsiniz, işlemci ve ekran kartı yükseltme önerirseniz sevinirim, teşekkürler.

Bütçe nedir?

Bu paraya ekran kartı tek gelir hocam.

Sıfırsa tabii.
Kral bayadır hiç takip etmiyorum bi girdim baktımda valla öyle,yükseltme yalan oldu ben sistemi satıp üstüne 10 12 eklesem hazır sistem almak çok daha mantıklı bence

Bu paraya ekran kartı tek gelir hocam.

Sıfırsa tabii.
15-20 K arası hazır sistem önerebilir misin peki öyle birşeye bakmak daah mantıklı gibi

Kral bayağıdır hiç takip etmiyorum bir girdim baktımda vallahi öyle, yükseltme yalan oldu ben sistemi satıp üstüne 10 12 eklesem hazır sistem almak çok daha mantıklı bence

15-20 K arası hazır sistem önerebilir misin peki öyle bir şeye bakmak daah mantıklı gibi

Öyle yapmak daha mantıklı evet. Önerdiğim sistem bu hocam. Özelleştirebilirsiniz isterseniz. İşlemcisi yeterli olur diye düşünüyorum.

PSU yükseltilebilir.

Öyle yapmak daha mantıklı evet. Önerdiğim sistem bu hocam. Özelleştirebilirsiniz isterseniz. İşlemcisi yeterli olur diye düşünüyorum.

PSU yükseltilebilir.

bu iki sistem arasında hangisi daha iyi sence

Bu iki sistem arasında hangisi daha iyi sence

İlk attığınız sistemde R5 5600 var. İkinci de R5 5500 var. Az fiyat farkı olsa bile R5 5600 daha iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı