i3 10100F GTX 1650S Minecraft 1.18.1 düşük performans

İşletim sistemi
Windows 10

Sa As 1234

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1650 Super, i3 10100F ve 16 GB RAM'im var. Minecraft'ta 50 FPS alıyorum. Şahane ayarlar ve 16 chunk'ta. Ekran kartı kullanımım 27, işlemci kullanımım 35 falan ama düşük FPS.

Ayrıca lütfen OptiFine yükle, ayar düşür falan demeyin ben de biliyorum onları. Ben yüksek ayarlarda hak ettiğim FPS'yi almak istiyorum.

Ben GTX 1650 Ti ve i5 10300H ile maksimum 60 FPS alıyordum sonradan OptiFine yükleyince hakettiğim FPS'leri almaya başladım lakin sen zaten biliyormuşsun bunları. Eğer korsan Launcher kullanıyorsan orijinal, orijinal kullanıyorsan korsan Launcher ile bir daha dene.

Minecraft Java'nın optimizasyonu zaten berbat. Optifine veya Sodium olmadan hakettiğin değerleri alman imkansız.
Deme diyorsunda başka bir çözüm yok.
Başlatma seçeneklerinde bunu dene belki etki eder :
Bash:
-Xms8G -Xmx8G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true

Teşekkürler arkadaşlar ikinize de galiba mecbur yükleyeceğiz optifine başlatma seçeneklerini bir denerim tavsiye ettiğiniz.İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…