i3-10100F - GTX 1660S sistemde Cyberpunk 2077 oynarken darboğaz oluyor

İşletim sistemi
Windows 11
Oyun hangi grafik ayarlarında? i3 10100F çok daha güçlü ekran kartlarını çalıştırması gerekir nasıl darboğaz oluyor anlayamadım. RAM kullanımı da çok yüksek görünüyor.
Şu cyberpunk çıktığından beri sorunları bitmiyor ki

Oyun hangi grafik ayarlarında? i3 10100F çok daha güçlü ekran kartlarını çalıştırması gerekir nasıl darboğaz oluyor anlayamadım. RAM kullanımı da çok yüksek görünüyor.

2060'a kadar darboğaz yapmaması gerekiyor aslında.

İki kere bitirdim en azından böyle bir sorunu olduğunu görmedim. Donanımsal olabilir problem.
Rtx 3060 ryzen 5 5600x arkadaşımda bu sistem var ondada aynı problem %60 ekran kartı kullanımı %40 %50 arası işlemci.Darboğaz değil oyunun kendi sorunu var.

RTX 3060 Ryzen 5 5600X arkadaşımda bu sistem var onda da aynı problem %60 ekran kartı kullanımı %40 %50 arası işlemci. Darboğaz değil oyunun kendi sorunu var.

Bir ya da iki tane örneğe bakarak oyuna bu yaftayı yapıştırmanız doğru değil. Ben ilk çıktığı zamanda oynadım yıllar sonra güncellendikten sonra da oynadım ve yabancı forumlar olsun her yerde bu oyunla ilgili tartışmalarda bulundum. Böyle bir sorun yaşadığını söyleyen bir kişiye bile rastlamadım. Ben de dediğim gibi keza oyunu oynadım böyle bir sorun yaşamadım.

Rtx 3060 ryzen 5 5600x arkadaşımda bu sistem var ondada aynı problem %60 ekran kartı kullanımı %40 %50 arası işlemci.Darboğaz değil oyunun kendi sorunu var.

5600X ve RTX 3060 sistem ile o kullanımı alan kendisi kullanmayı beceremiyordur sistemi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam video atacaksan konuyu açan arkadaşın sisteminin aynısı 50 60 fps civarı alıyor ekran kartı kullanımı 97 100 arası işlemcide 90 100 arası ;?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…