Talhaq Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #1 Hayırlı akşamlar herkese. Anakart ile işlemci alacağım. Başlıktaki gibi bir sistemim olacak. Sizce değer mi böyle bir sistem? CS:GO, Valorant vb. oyunlar oynayacağım. Yeni nesillerle işim yok. Cevaplarınız için teşekkürler.
Hayırlı akşamlar herkese. Anakart ile işlemci alacağım. Başlıktaki gibi bir sistemim olacak. Sizce değer mi böyle bir sistem? CS:GO, Valorant vb. oyunlar oynayacağım. Yeni nesillerle işim yok. Cevaplarınız için teşekkürler.
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 10 Mart 2023 #2 Ekran kartı kötü açıkçası minimum RX 570, RX 580, GTX 1060 tercih edin.
Talhaq Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #3 selamdayi dedi: Ekran kartı kötü açıkçası minimum RX 570, RX 580, GTX 1060 tercih edin. Genişletmek için tıkla... Hocam bir ara düşündüm de bazı arkadaşlar yeni nesil oyunları oynamicaksanız gerek yok dedi ondan sonra vazgeçtim CS:GO Valorant Dying Light GTA V vb gibi oyunları oynayacağım.
selamdayi dedi: Ekran kartı kötü açıkçası minimum RX 570, RX 580, GTX 1060 tercih edin. Genişletmek için tıkla... Hocam bir ara düşündüm de bazı arkadaşlar yeni nesil oyunları oynamicaksanız gerek yok dedi ondan sonra vazgeçtim CS:GO Valorant Dying Light GTA V vb gibi oyunları oynayacağım.