i3 10100F hazır sistem alınır mı?

Teşekkürler çok yardımcı oldunuz sizin önerebileceğiniz daha iyi bir sistem var mı
Ben pci e 4.0 veya 3.0 olayını anakarttan kaynaklandığını sanıyordum teşekkür ederim
İşlemci yüzünden ram tam kapasitesinde kullanamayacaksın. M2 ssd olmayışı büyük bir eksi. Kart 64 bit imiş bu arada.
Bu bana pek doğru gelmedi

Teşekkürler çok yardımcı oldunuz sizin önerebileceğiniz daha iyi bir sistem var mı

Ben pci e 4.0 veya 3.0 olayını anakarttan kaynaklandığını sanıyordum teşekkür ederim
Ben çok bilgili biri değilim buralarda yeniyim. Dediklerimi daha bilgili birine sorgulatmakta fayda var. Kimseye yanlış birşey yaptırmak istemem.

Anakarttan kaynaklanır. Ama işlemci desteklemediği zaman dar boğaz oluyor (Ben bu konuda hatalı olabilirim birisi doğru veya yanlış oludğunu belirtirse güzel olur).

Sistem önerisine geçersek

(NVME istiyorsan)

Kasa ve güç kaynağı için çok bilgi sahibi değilim. Ben kendim High power element 750 W almıştım. Kasa içinde Dark Diamond pro MESH almıştım. Kasa hala indirimde ama güç kaynağı pahalandı.

Belki şu güç kaynağına bakabilrsin.

Bu güç kaynağında bir tane 4+4 CPU pini var. Eğer ilerde sistemi değiştirir, farklı bir anakart alırsan 8+4 isteyebilir. Bunu göz önünde bulundur.

Böyle bir sistem daha ileriye dönüktür diye düşünüyorum. Fakat SSD'leri çok daha iyi seçmedim ben bütçe dostu olsun diye. Daha güzel Samsun SSD'ler alınabilir.
@messinicocugu abi dediğim kötü bir sistemse müsaitsen söyler misin. Millete yanlış bir şey aldırmayalım para kolay kazanılan bir şey değil.

SSD kronik sorunlu, PSU ve ram olarak bunlar daha iyi olur.

Ramler pahalı geliyorsa bu ramlere de bakılabilir.

PSU olarak bu daha iyi olur bir de Exceria'nın SATA modeli sorunlu alınmaz M.2 modeli ise fena değil:

Bu bilgilere ben de sahibim ancak tek sorduğum o sistemin mantıklı olup olmadığı daha iyi hazır sistemlerin olup olmadığını sordum toplamak ayrı bir çile

Bu bilgilere ben de sahibim ancak tek sorduğum o sistemin mantıklı olup olmadığı daha iyi hazır sistemlerin olup olmadığını sordum toplamak ayrı bir çile

Mantıklı. Sistemi kendiniz toplamaya çalışsanız hemen hemen aynı fiyata geliyor. Onun için fiyat açısından herhangi bir sorun yok. Sadece ileride bir şey almak isterseniz işlemci anakarta dikkat edin. Çünkü sistemin normal parçasındaki anakart PCI-e 3 ve dediğim gibi RX 6500 XT ile sorun yaratabilir. Onu değiştirseniz sorun çıkacağını sanmıyorum.

Üstteki sistem alınabiliyorken o hazır sistem alınmaz, toplayacağınız sistemin kasası, psusu, ekran kartı, işlemcisi, rami ve anakartı da ileriye dönük olduğundan daha iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…