A arkhe2 Zeptopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Yardımcı olursanız sevinirim fazla anlamıyorum sistemlerden. Öneriye de açıgım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2022
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Yardımcı olursanız sevinirim fazla anlamıyorum sistemlerden. Öneriye de açıgım.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 1 Mayıs 2022 #2 2060-10100F sistemi al çok daha iyi.
KorkusuzViking Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 759 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #3 arkhe2 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Yardımcı olursanız sevinirim fazla anlamıyorum sistemlerden. Öneriye de açıgım. Genişletmek için tıkla... Bence ilk sistem. @messinicocugu senin bildiğin bir sistem var mı? Ben mesajımı bitirene kadar yazmışsın. :d
arkhe2 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Yardımcı olursanız sevinirim fazla anlamıyorum sistemlerden. Öneriye de açıgım. Genişletmek için tıkla... Bence ilk sistem. @messinicocugu senin bildiğin bir sistem var mı? Ben mesajımı bitirene kadar yazmışsın. :d
A arkhe2 Zeptopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #4 messinicocugu dedi: 2060-10100F sistemi al çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Anakart da RAM de 2933 MHz destekliyor sorun olmaz mı sence. KorkusuzViking dedi: Bence ilk sistem. @messinicocugu senin bildiğin bir sistem var mı? Ben mesajımı bitirene kadar yazmışsın. :d Genişletmek için tıkla... KorkusuzViking dedi: Bence ilk sistem. @messinicocugu senin bildiğin bir sistem var mı? Ben mesajımı bitirene kadar yazmışsın. :d Genişletmek için tıkla... Anakartı iyi mi peki anakarta takmış durumdayım bilgisizligimden harelde xd.
messinicocugu dedi: 2060-10100F sistemi al çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Anakart da RAM de 2933 MHz destekliyor sorun olmaz mı sence. KorkusuzViking dedi: Bence ilk sistem. @messinicocugu senin bildiğin bir sistem var mı? Ben mesajımı bitirene kadar yazmışsın. :d Genişletmek için tıkla... KorkusuzViking dedi: Bence ilk sistem. @messinicocugu senin bildiğin bir sistem var mı? Ben mesajımı bitirene kadar yazmışsın. :d Genişletmek için tıkla... Anakartı iyi mi peki anakarta takmış durumdayım bilgisizligimden harelde xd.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 1 Mayıs 2022 #5 arkhe2 dedi: Anakart da RAM de 2933 MHz destekliyor sorun olmaz mı sence. Anakartı iyi mi peki anakarta takmış durumdayım bilgisizligimden harelde xd. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz ileride değiştirirsin en kötü.
arkhe2 dedi: Anakart da RAM de 2933 MHz destekliyor sorun olmaz mı sence. Anakartı iyi mi peki anakarta takmış durumdayım bilgisizligimden harelde xd. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz ileride değiştirirsin en kötü.
A arkhe2 Zeptopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #6 messinicocugu dedi: Sorun olmaz ileride değiştirirsin en kötü. Genişletmek için tıkla... tamam ozaman teşekkür ederim
messinicocugu dedi: Sorun olmaz ileride değiştirirsin en kötü. Genişletmek için tıkla... tamam ozaman teşekkür ederim