Merhabalar öncelikle ben bir bilgisayar topluyorum parçaların çoğunu seçtim kararımı verdim ama ekran kartı bir türlü bulamıyorum mining yüzünden RX 580'in fiyatı aşırı fazla derecede arttı bana uygun fiyatlı bir ekran kartı önerisi olan var mı? Sistem parçaları şunlar fiyat performans bir şey toplamak istiyorum tamamen oyun oynarım video render anlamında bir bilgisayar değil yani.
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 2.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gigabyte H310M H 2.0 Intel LGA1151 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte H310M H 2.0 Intel LGA1151 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 834,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Şu anlık seçtiğim parçalar bunlar ekran kartı önerisi istiyorum bütçe 1500 TL.
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Mevcut sistemimde kullanmış olduğum bir kart GTX 1060 ve güncel bütün oyunları 1080p de rahatlıkla çalıştırıyor. İleride bütçeniz uygun olduğunda satar daha iyisini alırsınız.
Mevcut sistemimde kullanmış olduğum bir kart GTX 1060 ve güncel bütün oyunları 1080p de rahatlıkla çalıştırıyor. İleride bütçeniz uygun olduğunda satar daha iyisini alırsınız.