asaneb Kilopat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #11 egeoz316 dedi: Evet var, önceki mesajı editledim, bakabilirsiniz. En büyük fark zaten 9100F 4 core 4 thread, 10100F 4 core 8 Thread. Genişletmek için tıkla... Yükseltmeyi düşünmüyorum, sadece warzone gibi oyunlarda sıkıntı yapmasın yeter .
egeoz316 dedi: Evet var, önceki mesajı editledim, bakabilirsiniz. En büyük fark zaten 9100F 4 core 4 thread, 10100F 4 core 8 Thread. Genişletmek için tıkla... Yükseltmeyi düşünmüyorum, sadece warzone gibi oyunlarda sıkıntı yapmasın yeter .
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.090 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 6 Ağustos 2022 #12 asaneb dedi: Yükseltmeyi düşünmüyorum, sadece warzone gibi oyunlarda sıkıntı yapmasın yeter . Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videonun başında oluşacak ortalama fark görünüyor, ayrıca hangi ekran kartı ile kullanacaksınız?
asaneb dedi: Yükseltmeyi düşünmüyorum, sadece warzone gibi oyunlarda sıkıntı yapmasın yeter . Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videonun başında oluşacak ortalama fark görünüyor, ayrıca hangi ekran kartı ile kullanacaksınız?
asaneb Kilopat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #13 egeoz316 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videonun başında oluşacak ortalama fark görünüyor, ayrıca hangi ekran kartı ile kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Rx 570
egeoz316 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videonun başında oluşacak ortalama fark görünüyor, ayrıca hangi ekran kartı ile kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Rx 570
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.090 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 6 Ağustos 2022 #14 asaneb dedi: Rx 570 Genişletmek için tıkla... O zaman 10100F en mantıklısı olur.