i3 10100F için Black Friday beklenmeli mi?

Makaleler
21
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yavaş yavaş sistem toplamaya başladım. Aklımda İşlemci, Anakart ve RAM'i Black Friday indirimlerinde almak vardı. Ancak şimdi şöyle bir durum var, zaten yeni çıkmış bir işlemciye indirim gelir mi? Gelmezse zarar etmekten korkuyorum. Çünkü şu anda Sinerji'de 916 lira. Sizce bu işlemci indirime girer mi? Bu konuda düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.

Ülkemizde bir şeyi düşündüğün anda direk alacaksın, geçen her dakika fiyatları artıyor ve asla gerileme olmayacak gibi bir his var içimde. Son teknolojik alışverişlerimizi yapıyor olabiliriz ne yazık ki.

Ram, anakart, ekran kartı ve monitör için Gaming Gecesine bakabilirsin. Bazen gerçekten güzel ürünler uygun fiyatlı oluyor.

Yine de düşeceğine inanıyorsan paranı döviz yap öyle bekle. Ben pek sanmıyorum.

Ram, anakart, ekran kartı ve monitör için Gaming Gecesine bakabilirsin. Bazen gerçekten güzel ürünler uygun fiyatlı oluyor.
Ben de öyle düşünüyorum. Şu anda monitör için ayıracak ek bütçem yok. 1080p 75Hz bir monitör beni bir süre idare eder. RAM ve anakartı daha ucuza alabilirim diye umut ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…