rexiss Hectopat Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #21 caglarcar dedi: Arkadaşlar bugün hem beklememek için hemde daha fazla ücretler ödememek için Palit GeForce GTX1660 SUPER GP OC 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı | Game Garaj sipariş verdim şuan kargoya verdiler aynı gün. İnşallah memnun kalırım ve keşke 2060 alsaydım demem Genişletmek için tıkla... Demezsiniz rahat olun; ben de aynı modelden sipariş verdim, geçici kullanacağım. Ekran kartları böyle giderse bence ucuzlamaz, boşa beklemiş olursunuz. Hayırlı olsun! caglarcar dedi: İnşallah memnun kalırım ve keşke 2060 alsaydım demem Genişletmek için tıkla... Cyberpunk 2077'i 1080p+full yüksekte, şehir içerisinde 45 FPS oynatıyor. Optimizasyonu bozuk bir oyun.
caglarcar dedi: Arkadaşlar bugün hem beklememek için hemde daha fazla ücretler ödememek için Palit GeForce GTX1660 SUPER GP OC 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı | Game Garaj sipariş verdim şuan kargoya verdiler aynı gün. İnşallah memnun kalırım ve keşke 2060 alsaydım demem Genişletmek için tıkla... Demezsiniz rahat olun; ben de aynı modelden sipariş verdim, geçici kullanacağım. Ekran kartları böyle giderse bence ucuzlamaz, boşa beklemiş olursunuz. Hayırlı olsun! caglarcar dedi: İnşallah memnun kalırım ve keşke 2060 alsaydım demem Genişletmek için tıkla... Cyberpunk 2077'i 1080p+full yüksekte, şehir içerisinde 45 FPS oynatıyor. Optimizasyonu bozuk bir oyun.