Kesinlikle AMD kart almak istemiyorum daha önce RX570-580 kullandım WattMan türü tuhaf tuhaf sorunlarla boğuştum durdum şimdi de RX460 var bir daha AMD kart almayacağım.
Kesinlikle AMD kart almak istemiyorum daha önce RX570-580 kullandım WattMan türü tuhaf tuhaf sorunlarla boğuştum durdum şimdi de RX460 var bir daha AMD kart almayacağım.
Sizin kullandıklarıniz kronik sorunlu seriler çünkü. Sistemde dandik parça olmadıkça RX6000 serisinde sorun çekmezsiniz. Evet düz 1650 önermiyorum belki 1650S olabilir.
Sizin kullandıklarıniz kronik sorunlu seriler çünkü. Sistemde dandik parça olmadıkça RX6000 serisinde sorun çekmezsiniz. Evet düz 1650 önermiyorum belki 1650S olabilir.
Anladım ama ben bu defa inatla NVIDIA tercih edeceğim 1650 güncel oyunlarda orta ayarlarda oynatır ama Rust için kesin bir şey göremedim ayrıca oyun bir tuhaf, 16 GB RAM'in 12'sini kullanıyor.
Anladım ama ben bu defa inatla NVIDIA tercih edeceğim 1650 güncel oyunlarda orta ayarlarda oynatır ama Rust için kesin bir şey göremedim ayrıca oyun bir tuhaf, 16 GB RAM'in 1ikisini kullanıyor.