i3 10100F için en ucuz ve performanslı anakart nedir?

518385

Hectopat
B460M a Pro, B460M, H410M S2H vs bir sürü kart buldum en uygunu B460M Pro gördüm 640 TL ile. Fakat bunların arasında ciddi bir performans ve özellik farkı yok ise hangisini seçmem gerekli?

Var. H410'lar genelde çöptür ne M.2 yuvaları hızlıdır ne de soğutucuları bulunur. B460'lar F/P olarak en ideal anakartlardır alabilirsin.

B460M Pro bunu alsam olur mu? Normalde a Pro varyantını düşünüyordum ama gözüme bir de bu çarptı.

B460M PRO iyi bir modeldir alabilirsiniz fakat ileride 11. nesil işlemci takmak istiyorsanız bunu öneririm.
Yok 11. nesille işim olmaz diyorsanız bunu da alabilirsiniz.
Şu anda anakartlarda iyi indirimler var, kaçırmamak lazım.

Hocam öyle de benim attığım linkteki fiyata bakın bir de isterseniz .

Hocam öyle de benim attığım linkteki fiyata bakın bir de isterseniz .
Benim ilk attığım da aynı fiyatta hocam. Dediğim gibi 11. nesil işlemci takarım diyorsanız alabilirsiniz. H510-B560 anakartlar normalde 800 TL'den aşağı bulunmuyor.

PSU işlemci kasa RAM SSD vs herhangi uyumluluk sıkıntısı çeker mi? i3 10100F düşünüyorum bir tane de PSU ve kasa aldım böyle.

Uyumluluk sorunu yaşamaz. SSD ile NVMe artık günümüzde aynı fiyattayken SATA almana gerek yok M.2 alabilirsin. Kasayı kötü seçmişsin iptal/iade şansın varsa bunlardan alabilirsin arada fiyat farkı da çok yok.

Çoktan aldım bile ve PSU kablosu yetişir mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…