i3 10100F için fan tavsiyesi

Stok fanın sesi yük altındayken fazla evet. Fakat yeterli. Görünüş veya sesten dolayı sıkıntınız varsa eğer Snowman alın düşük bütçeli bir şekilde hem güzel soğutur hem de güzel gözükür. Ses için ise özellikle sessiz ibaresi bulunan fanlar var onlara bakabilirsiniz.

Stok fanın sesi yük altındayken fazla evet. Fakat yeterli. Görünüş veya sesten dolayı sıkıntınız varsa eğer Snowman alın düşük bütçeli bir şekilde hem güzel soğutur hem de güzel gözükür. Ses için ise özellikle sessiz ibaresi bulunan fanlar var onlara bakabilirsiniz.

Önerebileceğiniz kule tipi sesiz fanı var mı?

Ses için falan değil görüntü ve yetmez diye düşündük bu yüzden yetiyorsa görüntü önemli değil.
Bu arada bu benim sistem değil ben bir akrabaya dizdim, kendime dizeceğim zaman tekrardan buraya bir konu açacağım ve en az 15.000 ₺ olacak şekilde. Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.
Fanlardan geliyor, değil mi? Işıklandırma kablosu olabilir. ARGB mi RGB mi orasını pek bilmiyorum ancak ARGB olabilir.

Ekstra fan almanıza gerek yok, stok soğutucu gayet yeterli. Görüntüsü için almak istiyorsanız da bütçe belirtin.

Stok fan yeterli o işlemci için.

Bende stok fan kullanıyorum stok fan sesi fazla mı kasamda ses çıkaran bir fan var.

Acemilik çektim kusura bakmayın.
Ses için falan değil görüntü ve yetmez diye düşündük bu yüzden yetiyorsa görüntü önemli değil.
Bu arada bu benim sistem değil ben bir akrabaya dizdim, kendime dizeceğim zaman tekrardan buraya bir konu açacağım ve en az 15.000 ₺ olacak şekilde. Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı