i3-10100F İçin Kasa, PSU, RAM ve Ekran Kartı Önerisi

Bütçe
2450

VII

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Keyifler nasıl? Birkaç hafta önce sistem toplamaya başladım. i3 10100F ve MSI H410M-A PRO ikilisine göre tavsiyelerinizi belirtirseniz sevinirim. Bu ikiliye 1250 ₺ verdim. Kalan bütçem 2450 ₺. Ekran kartı olarak gönlümden Palit 1650 Super GP OC geçiyor ancak sanırım bütçem yetmeyecek tavsiyelerinize açığım. RAM ilk etapta 8 RAM yeterli olabilir arkadaşlar. 3A oyunlar için bir ay daha bekleyebilirim. İkinci el düşünmüyorum. Elimde hediye aldığım sıfır Hadron 300W (peak 425) PSU var, sizce kullanılabilir mi?

Hadron gibi markaları kullanmanızı asla önermiyorum. Sisteminiz patlayabilir. RAM olarak işlemciniz 2666 MHz destekliyor ama
Bunu alabilirsiniz.
Kasa olarak;

PSU olarak;

Ekran kartına gelir isek Palit 1650 Super modeli 1800TL sizin geriye 1500TL gibi bir bütçeniz kalıyor.2.el bir 1650 Super bakabilirsiniz. Fikir olarak 1650 Super aşağısını almanızı önermem.

Bu ikili hakkında ne düşünürsün ? 250 ₺ daha karlı gibi. Aerocool hakkında iyi yorumlar okudum parçalarıma 400w yeterli olmaz mı?
Fikri olan kimse yok mu?

Son düzenleme:
Bu tarz kasalar önermiyorum. Hava akışı bana kalırsa çok önemli bir kasada. Vermişken 100TL daha verip 250TL'nizi çöpe atmayın bence. Ortalama 350-400W öneriliyor 1650 Super için. 400W sınırda kalacaktır ama yeticektir fakat riske atmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Önerdiğim parçalar sizi uzun süre götürecektir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı