i3 10100F için kule tipi soğutucu önerisi

Falconus

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, işlemci aşırı ısındığından dolayı kule tipi soğutucu almak istiyorum. Yaklaşık 1 sene önce Vatan'dan hazır sistem aldım fakat aldığım günden beri işlemci aşırı fazla ısınıyor. i3-10100F için stok soğutucu bile yeterli ama sanırım termal macunu az mı sürdüler yoksa soğutucu mu yetersiz anlamadım. Undervolt veya Turbo Boost'u kapatmaktan sıkıldım tavsiyelerinizi bekliyorum. Herkese şimdiden teşekkürler. Bütçem 500 TL civarı.

Son düzenleme:
SE 214 XT.

Teşekkürler. Takması zor değil değil mi ? Herhangi bir ekipman vs. gereklimi bir de içinden termal macun çıkıyor mu ekstra almamız gerek mi?

Teşekkürler. Takması zor değil değil mi? Herhangi bir ekipman vs. gerekli mi bir de içinden termal macun çıkıyor mu ekstra almamız gerek mi?

Çıkıyor ama ne kalitede olur bilemeyiz. Belki zaten ucuz model olduğu için çıkmayabilir de bu arada masraftan kısmak için.

Ekstra termal macun almam daha doğru olur o zaman.

Evet ama onun yerine benim ilk belirttiğim macunu alırsan zaten içinden çok kaliteli bir macun çıkıyor tek kullanımlık bana kalırsa onu al. Diğer türlü düzgün bir macun için yine 200 lira ödemen gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…