i3 10100F için termal macun değişimi gerekli midir?

lusie

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, 2 senedir aynı termal macunu kullanıyorum ama işlemcimin en fazla 83 dereceleri gördüğünü gördüm. Bir de kapalı bir alanda yani fazla ısınması gerek ama ısınmıyor. Şu anlık değişim yapmam gerekli mi yoksa böyle devam edebilir miyim?

6 ayda bir macun değişimi yapılması gerekiyor, 2 yıl olmuş yapmalısınız. Sıcaklıklarda öyle çok da normal değil 10100F e göre.

6 ayda bir macun değişimi yapılması gerekiyor, 2 yıl olmuş yapmalısınız. Sıcaklıklarda öyle çok da normal değil 10100F e göre.

Hocam en fazla çıktığı 83 ortalama 75 80'de geziyor. Stok soğutucu var. Macun olarak ne önerirsiniz?

İkisi de aynı fiyatta hocam. Birini alırım kendim sürebilirim umarım

6 ayda bir yapılması gerekmiyor nereden duyuyorsunuz şu bilgileri anlamıyorum.
İkisi de o işlemci için F/P değil.

Ne önerirsiniz.
MX-4 ile arasında 0.4 derece fark ediyor @Marix hocamin dedigine gore. Direkt ondan duyduğum için duyduğumu kopyala yapistir yapmak olmaz onun bilgisi bana da geçti.
Aslında değerleriniz kötü değil yani anormal değil hava almayan uzun zamandir macun yenilenmemiş bir işlemciye göre. 83'de kötü değil ben olsam kullanmaya devam ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…