I3 10100F için termal macun önerisi

siento

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
RAM
Corsair 2x8(16) GB 2666MHz
Anakart
ASUS EX-H410M-V3
Bilgisayarımı aldığımdan beri hiç termal macun yenilemedim ve daha önce de hiç termal macun yenileme işlemi yapmadım. Uygun fiyatlı ve kaliteli bir termal macun önerisi yaparsanız sevinirim, ayrıca sürerken dikkat etmem gereken ekstra bir şey var mıdır? Yoksa internetten direkt video izleyip yapabilir miyim?

Bu ikisinden biri olabilir. Bende 4 gr MX-4 vardı ve sanırım %30'unu kullandım masaüstü işlemcim için. Yani normalde 2 gr yetmesi gerekiyor, MX-6 daha iyi performans verir bu arada.

Bu ikisinden biri olabilir. Bende 4 gr MX-4 vardı ve sanırım %30'unu kullandım masaüstü işlemcim için. Yani normalde 2 gr yetmesi gerekiyor, MX-6 daha iyi performans verir bu arada.

En iyi seçenek bunlar ve 1gr bile fazlasıyla yeterli ama arkadaşın attığı linkten alın, çoğu satıcı sahte satıyor. Link direkt distribütör.

En iyi seçenek bunlar ve 1gr bile fazlasıyla yeterli ama arkadaşın attığı linkten alın, çoğu satıcı sahte satıyor. Link direkt distribütör.
Sağolun hocam tavsiyeleriniz için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı