M moder824 Picopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #11 Areus dedi: Yapmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Yardımcı olduğunuz için. egehelvaci dedi: Darboğaz söz konusu olmaz hocam. Eki Görüntüle 1231962 Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler. Zahmet etdiz siteye girdiniz araştırdınız. Çok saolun. Penetrator God dedi: Darboğaz olabilmesi için işlemcinin zayıf olması gerekiyor. i3 10100F daha güçlü ekran kartlarını da çalıştırabilir. Genişletmek için tıkla... He anladım hocam. Ben işlemci 10 nesil olunca 2gb ekran kartıma darboğaz yapar diye düşünüyordum. Sayenizde öyrendim. Çok teşekkürler.
Areus dedi: Yapmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Yardımcı olduğunuz için. egehelvaci dedi: Darboğaz söz konusu olmaz hocam. Eki Görüntüle 1231962 Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler. Zahmet etdiz siteye girdiniz araştırdınız. Çok saolun. Penetrator God dedi: Darboğaz olabilmesi için işlemcinin zayıf olması gerekiyor. i3 10100F daha güçlü ekran kartlarını da çalıştırabilir. Genişletmek için tıkla... He anladım hocam. Ben işlemci 10 nesil olunca 2gb ekran kartıma darboğaz yapar diye düşünüyordum. Sayenizde öyrendim. Çok teşekkürler.