qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 22 Şubat 2021 #11 PashaReyiz dedi: Intel yine ayağına sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 5. nesil Ryzen gelince 3. nesil fiyatları da yükselmişti. Gayet normal yeni nesil geliyor.
PashaReyiz dedi: Intel yine ayağına sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 5. nesil Ryzen gelince 3. nesil fiyatları da yükselmişti. Gayet normal yeni nesil geliyor.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 22 Şubat 2021 #12 PashaReyiz dedi: İncehesap Gaming gecesinde sürekli indirime giriyor oradan bakın derim ama bu fiyatlarda alıncak gibi değil. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 2 aydır 10100F gelmedi bende takipteyim hocam. Umarım bu hafta gelir. qGhosT dedi: 11. nesil geldiği için fiyatlarda saçmalamaları normal. Fiyatı arttırıp 11. nesile yönlendirecekler. Genişletmek için tıkla... Sence anakartımı iade etmeli miyim? H410M H var 11. nesil desteklemiyor diye biliyorum.
PashaReyiz dedi: İncehesap Gaming gecesinde sürekli indirime giriyor oradan bakın derim ama bu fiyatlarda alıncak gibi değil. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 2 aydır 10100F gelmedi bende takipteyim hocam. Umarım bu hafta gelir. qGhosT dedi: 11. nesil geldiği için fiyatlarda saçmalamaları normal. Fiyatı arttırıp 11. nesile yönlendirecekler. Genişletmek için tıkla... Sence anakartımı iade etmeli miyim? H410M H var 11. nesil desteklemiyor diye biliyorum.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 22 Şubat 2021 #13 Kısacı dedi: Sence anakartımı iade etmeli miyim? H410M H var 11. nesil desteklemiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam net bir şey diyemiyeceğim. Daha pahalı olma ihtimali de söz konusu. Ben olsam iade ederdim.
Kısacı dedi: Sence anakartımı iade etmeli miyim? H410M H var 11. nesil desteklemiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam net bir şey diyemiyeceğim. Daha pahalı olma ihtimali de söz konusu. Ben olsam iade ederdim.