i3 10100F işlemci için fan önerisi

qveraa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle şu anki işlemcim i3 10100F, artık çok güçsüz kalıyor; ayrıca fanı da soğutamıyor. Intel’in kötü bir soğutucu fanı takılı. Yakında direkt işlemciyi değiştireceğim, hatta tamamen setupumu değiştiriyorum. Ancak değiştirene kadar daha güçlü bir soğutucu almam lazım. i3 10100F için uyumlu, güzel soğutan önerileriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Phantom Spirit alabilirsin, ileride alacağın işlemci için de yeterli olur muhtemelen.

Kesin uyumlu olur değil mi yoksa fark etmiyor mu? Bildiğim kadarı ile işlemciye göre değişiyor, öneri için de çok teşekkür ederim yeni fark ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin uyumlu olur değil mi yoksa fark etmiyor mu bildiğim kadarı ile işlemciye göre değişiyor, öneri için de çok teşekkür ederim yeni fark ettim.

i3 10100F LGA 1200 soket bir işlemci, Phantom Spirit bu soketi de güncel AM5 ve LGA 1700 soketi de destekliyor, uyumluluk konusunda sorun yaşamazsınız. Sadece ebat olarak büyük olduğu için bazı dar kasalara sigmayabilir.

i3 10100F LGA 1200 soket bir işlemci, Phantom Spirit bu soketi de güncel AM5 ve LGA 1700 soketi de destekliyor, uyumluluk konusunda sorun yaşamazsınız. Sadece ebat olarak büyük olduğu için bazı dar kasalara sigmayabilir.
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz ve beni aydınlattığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…