i3-10100F kaç MHz'de çalışmalı?

Ayarlarını böyle yap. Kullanım düşecektir. Kullanım yüksek olsa bile boşta bir sorun teşkil etmez.

Makine boşta değil. 5 saattir de çalışıyor. Bir de "İşlemler" bölümünü açıp gösterin.

Güç seçeneklerinde %100 ise 4GHz'de çalışması gayet normal ve Karpersky ile alakası yok. Her konuya şunu yazmasanız mı?
Boşta bir işlemcinin 4Ghz'de çalışması normal değil mi? Sonuçta kullanılmadığı için kendini 4Ghz'e çıkarıyor. Haklısınız.

Boşta bir işlemcinin 4Ghz'de çalışması normal değil mi? Sonuçta kullanılmadığı için kendini 4Ghz'e çıkarıyor. Haklısınız.
4GHz sabit kalmıyor ki. Bazen 4'ün altına iniyor. Bazen üstünde. Değişiyor.
Dediğim ayarları yaparsa altına düşürebilir. Böyle kullanırsa da bir sorun teşkil etmez.
Mesajını alıntılamamın nedeni ise antivirüs önermen.

Dostum dediklerimi yapar mısın?
Yüksek performanstan dengeliye aldım en düşük kullanımı da %5 yaptım ve sistemi yeniden başlattım durum aynı.
Dediğin şeyin konuyla alakası yok. Sen işlemciyi sınırlamaktan bahsediyorsun.

İşlemci tam olarak boşta değil.
Sistemi yeniden başlattım başlangıçta sadece steam açılıyor bilgisayarda.

Son düzenleme:
Bu aralar çok sıkıntı yaşamaya başladım pc de daha dün ALTF4 diye bir oyun aldım( sistem gereksinimleri çok düşük). Normalde 65 derece üstüne çıkmayan ekran kartı sıcaklığı %100 kullanım ve 90 derece üstünü gördü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…