i3 10100F RTX 2060 Escape from Tarkov oynatır mı?

themy

Hectopat
Merhaba,
  • i3 10100F işlemci.
  • 16 GB RAM.
  • RTX 2060 ekran kartı.

Escape from Tarkov rahat oynatır mı?
Ortalama kaç FPS ile oynarım acaba. Şu anda 1050 Ti ile 50 FPS civarı alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda deli gibi optimizasyon sorunu var. Tüm ayarlar Low'da çamur gibi 50FPS alıyorum. Çok fazla ayar seçenekleri var. Onları da göz önünde bulundurmak lazım.
Tamam anladıkta, soruyu sorma biçiminiz saçma olmuş. 1050 Ti ile 50 fps aldığınız oyunu RTX 2060 oynatır mı denmez. Evet oynatır ama kalitesi ne olur bilemeyiz.

Tamam anladıkta, soruyu sorma biçiminiz saçma olmuş. 1050 Ti ile 50 FPS aldığınız oyunu RTX 2060 oynatır mı denmez. Evet oynatır ama kalitesi ne olur bilemeyiz.

Dostum aynı sistemi olan birisi çıkar ya da üçbeş tavsiyesi olan çıkar bu oyunu bilen o söyler. Oyunla alakalı bilgisi olan da yazıyor, olmayan da yazıyor. Oyun optimizasyon katili bir oyunu 3070 ile 45-50FPS seviyelerine düşenler de var haritanın belirli bölgesinde. 1060 ile rahat oynayan da var fikri olan, bilen cevaplarsa sevinirim…

Dostum aynı sistemi olan birisi çıkar ya da üçbeş tavsiyesi olan çıkar bu oyunu bilen o söyler. Oyunla alakalı bilgisi olan da yazıyor, olmayan da yazıyor. Oyun optimizasyon katili bir oyunu 3070 ile 45-50FPS seviyelerine düşenler de var haritanın belirli bölgesinde. 1060 ile rahat oynayan da var fikri olan, bilen cevaplarsa sevinirim…

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izledim teşekkürler önerin için, eski tarih olduğu için aynı fps değerleri olmuyor maalesef bir güncelleme ile oyunun tüm fps değerleri değişebiliyor ve oyuna aktif olarak defalarca güncellemeler geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı