1050 Ti ile 50 FPS aldığınız bir oyun için 2060 ile rahat oynar mıyım diye sormak saçma değil mi?
Tamam anladıkta, soruyu sorma biçiminiz saçma olmuş. 1050 Ti ile 50 fps aldığınız oyunu RTX 2060 oynatır mı denmez. Evet oynatır ama kalitesi ne olur bilemeyiz.Oyunda deli gibi optimizasyon sorunu var. Tüm ayarlar Low'da çamur gibi 50FPS alıyorum. Çok fazla ayar seçenekleri var. Onları da göz önünde bulundurmak lazım.
Tamam anladıkta, soruyu sorma biçiminiz saçma olmuş. 1050 Ti ile 50 FPS aldığınız oyunu RTX 2060 oynatır mı denmez. Evet oynatır ama kalitesi ne olur bilemeyiz.
Oynarsınız hocam.Merhaba,
- i3 10100F işlemci.
- 16 GB RAM.
- RTX 2060 ekran kartı.
Escape from Tarkov rahat oynatır mı?
Ortalama kaç FPS ile oynarım acaba. Şu anda 1050 Ti ile 50 FPS civarı alıyorum.
Dostum aynı sistemi olan birisi çıkar ya da üçbeş tavsiyesi olan çıkar bu oyunu bilen o söyler. Oyunla alakalı bilgisi olan da yazıyor, olmayan da yazıyor. Oyun optimizasyon katili bir oyunu 3070 ile 45-50FPS seviyelerine düşenler de var haritanın belirli bölgesinde. 1060 ile rahat oynayan da var fikri olan, bilen cevaplarsa sevinirim…
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.