Çözüldü i3 10100F RTX 2060 sistemde Witcher 3 işlemci ve ekran kartını kullanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

gal1leo

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Koskoca evrende o kadar olanak varken hala öğrenci
RAM
Gskill, CL16, 3200 MHZ
Ekran kartı
Gigabyte RTX 2060 6 GB
Anakart
Gigabyte H510M H
İşlemci
İ3 10100F
Merhaba.

Bugün gelen Next Gen güncellemesi dolayısıyla Witcher 3'e tekrardan bir bakmak istedim. Oyuna girdikten sonra ayarlarımı ultraya alıp DLSS quality modunda oyuna girdim. Şehir içlerinde 40 FPS, sakin bölgelerde ise 50-65 FPS arası alıyorum. Asıl sıkıntı ekran kartı ve işlemcimin kullanım miktarı. Bu ayarlarda işlemcim maksimum %65 kullanılırken ekran kartım ise %60 üstünü görmüyor. Kronik ısınma problemi olan kartta 80 derece altı oynamadığım oyun yokken Witcher 3'te maksimum 64 derece gördüm. Ne kart kullanılıyor ne işlemci. Buna rağmen şehir içinde 40 FPS. Ekran kartım kendini kısıtlıyor mu acaba diye düşündüm lakin diğer oyunlarda bunu yapmıyor. Sistemimi aşağıya bırakıyorum yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

i3 10100F.
16 GB 2666 MHz RAM.
Gigabyte RTX 2060 6 GB.
512 GB M.2 SSD.

Çözüm
Hocam güncelleme sıkıntılı bir şekilde çıktı. Bende RTX 2060 kullanıyorum aynı sorunları yaşadım ilerleyen günlerde gelecek güncelleme ile çözülecektir.
Hocam güncelleme sıkıntılı bir şekilde çıktı. Bende RTX 2060 kullanıyorum aynı sorunları yaşadım ilerleyen günlerde gelecek güncelleme ile çözülecektir.

Çözüm

Anladım hocam. Sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…