Bu sistemi Corsair Carbide Spec Delta kasa (+590) özelleştirmesi ile alınabilir mi? Sistemin özellikleri benim için yeterli ama önemli olan ekran kartının tek fanından dolayı ısınıp ısınmayacağını merak ediyorum. Yüksek grafiklerde 4-5 saat kadar GTA V, ATS gibi oyunlar oynayacağım.
Hocam benim attığımda FSP PSU var sadece Watt odaklı bakmamanız gerekiyor. GamePower PSU pek önerilen bir güç kaynağı değildir. Gene de siz bilirsiniz.
Evet, ben de sizin gibi GamePower olanın kötü olduğunu belirtmek istedim. Phtanom sistem de 12.000 lira olduğundan bütçemi aşıyor. 11.000 civarına hazır sistem bekliyorum ama pek gelmiyor şu sıralar. Gelenlerin de kasası dandik.
Hocam benim attığımda FSP PSU var sadece Watt odaklı bakmamanız gerekiyor. GamePower PSU pek önerilen bir güç kaynağı değildir. Gene de siz bilirsiniz.
Evet, ben de sizin gibi GamePower olanın kötü olduğunu belirtmek istedim. Phtanom sistem de 12.000 lira olduğundan bütçemi aşıyor. 11.000 civarına hazır sistem bekliyorum ama pek gelmiyor şu sıralar. Gelenlerin de kasası dandik.
Bu attığınız sistem de fena değil ancak dediğim gibi hem kasa hem PSU kötü. Ayrıca kartın 130W TDP'si var. Isınabilir tek fanla, ısınmaz diyemem. Ancak bütçede oynama olmuyorsa fena bir sistem değil, bekleyin. Belki konuya daha iyi indirim yakalayan arkadaş başka bir sistem atar.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Asus Prime H510M-K Intel H510 Lga1200 DDR4 3200 Hdmı Vga M2 Usb3.2 Rgb mATX Asus 5X Protection III, Armoury Crate, AI Suite 3 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Bronze Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun