Triloji Megapat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 652 Makaleler 4 Yer Samsun 5 Şubat 2021 #21 2K çözünürlükte tüm ayarları fullerseniz rahatsız etmez fakat rekabetçi oyunlar oynuyorsanız işlemciyi yükseltmeniz lazım.
2K çözünürlükte tüm ayarları fullerseniz rahatsız etmez fakat rekabetçi oyunlar oynuyorsanız işlemciyi yükseltmeniz lazım.
Sytex Megapat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #22 Recx and Flex dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoya bakın çok büyük darboğaz var. Genişletmek için tıkla... Benim alacağım Ti değil en azından idare edebilir diye düşünüyorum beni ama.
Recx and Flex dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoya bakın çok büyük darboğaz var. Genişletmek için tıkla... Benim alacağım Ti değil en azından idare edebilir diye düşünüyorum beni ama.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #23 fatihylmzz dedi: Kanıtla. Bu işlemci 10400F değil. Her oyunda olmasa bile çoğu oyunda darboğaz yapar. Genişletmek için tıkla... 2060 besleyebiliyor. İşlemci odaklı oyunlarda biraz darboğaz oluyor.
fatihylmzz dedi: Kanıtla. Bu işlemci 10400F değil. Her oyunda olmasa bile çoğu oyunda darboğaz yapar. Genişletmek için tıkla... 2060 besleyebiliyor. İşlemci odaklı oyunlarda biraz darboğaz oluyor.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 5 Şubat 2021 #24 Mehmet A dedi: 2060 besleyebiliyor. İşlemci odaklı oyunlarda biraz darboğaz oluyor. Genişletmek için tıkla... 2060 zaten besliyor. 3060 diyoruz burda hocam. Geri vites yapmayın.
Mehmet A dedi: 2060 besleyebiliyor. İşlemci odaklı oyunlarda biraz darboğaz oluyor. Genişletmek için tıkla... 2060 zaten besliyor. 3060 diyoruz burda hocam. Geri vites yapmayın.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 5 Şubat 2021 #25 @fatihylmzz Hocam yatamıyorum rüyamda darboğaz var.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 5 Şubat 2021 #26 Sytex dedi: Benim alacağım Ti değil en azından idare edebilir diye düşünüyorum beni ama. Genişletmek için tıkla... Ti ile aralarında çok fark yok almayın hocam sonra foruma RTX 3060 az FPS veriyor diye konular açarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sytex dedi: Benim alacağım Ti değil en azından idare edebilir diye düşünüyorum beni ama. Genişletmek için tıkla... Ti ile aralarında çok fark yok almayın hocam sonra foruma RTX 3060 az FPS veriyor diye konular açarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sytex Megapat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #27 Recx and Flex dedi: Ti ile aralarında çok fark yok almayın hocam sonra foruma RTX 3060 az FPS veriyor diye konular açarsınız. Genişletmek için tıkla... Videodaki FPS değerleri Ti olmasına rağmen bana düşük gelmiyor ki. O şekilde kullanmamın bir zararı olacak mı? 200-300 FPS olsun derdinde değilim.
Recx and Flex dedi: Ti ile aralarında çok fark yok almayın hocam sonra foruma RTX 3060 az FPS veriyor diye konular açarsınız. Genişletmek için tıkla... Videodaki FPS değerleri Ti olmasına rağmen bana düşük gelmiyor ki. O şekilde kullanmamın bir zararı olacak mı? 200-300 FPS olsun derdinde değilim.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 5 Şubat 2021 #28 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: @fatihylmzz Hocam yatamıyorum rüyamda darboğaz var. Genişletmek için tıkla... İyi darboğazlar hocam güzel kelime oyunu oldu neyse konu dışına çıkmayalım şu sıralar bazıları açığımı arıyor, anında raporluyorlar.
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: @fatihylmzz Hocam yatamıyorum rüyamda darboğaz var. Genişletmek için tıkla... İyi darboğazlar hocam güzel kelime oyunu oldu neyse konu dışına çıkmayalım şu sıralar bazıları açığımı arıyor, anında raporluyorlar.
Sytex Megapat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #29 Recx and Flex dedi: Ti ile aralarında çok fark yok almayın hocam sonra foruma RTX 3060 az FPS veriyor diye konular açarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videodakiler gerçek mi peki henüz kart çıkmadan nasıl test edilebiliyor?
Recx and Flex dedi: Ti ile aralarında çok fark yok almayın hocam sonra foruma RTX 3060 az FPS veriyor diye konular açarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videodakiler gerçek mi peki henüz kart çıkmadan nasıl test edilebiliyor?
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 5 Şubat 2021 #30 Sytex dedi: Bu videodakiler gerçek mi peki henüz kart çıkmadan nasıl test edilebiliyor? Genişletmek için tıkla... Gerçek Türkiye'ye stok gelmedi sadece.
Sytex dedi: Bu videodakiler gerçek mi peki henüz kart çıkmadan nasıl test edilebiliyor? Genişletmek için tıkla... Gerçek Türkiye'ye stok gelmedi sadece.