i3 10100F + RX 5500XT sistem nasıldır?

XORDECAI

Hectopat
Daha fazla  
i3 10100F.
ASUS Dual RX 5500XT.
MSI H410M-A PRO.
XPG D41 3000MHz 2x8GB RGB RAM.
480GB SSD.
Corsair 650W kasa.

Arkadaşlar 5300TL tutuyor iyi mi sizce ilk bilgisayarım olacak. Hazır sistem veya farklı önerilere açığım tek şartım RGB RAM, Intel öncelikli ama AMD'de olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
rgb ram tek şartım. zaten benim sistemin bu hazır sistemden 200 300 fazla olmasının sebebi RGB ram, ilk defa bilgisayar alacağım için alabildiğimin en iyisini almak istiyorum
Bütçe maks ne kadar?
yani bu civarda daha üste çıkacağımı sanmıyorum çünkü monitör ve ekipman da almam gerek.
Gaming.gen ariyosun telefonları açmıyor adamlar 4500 para vericen teknik destek yok. Kurumsal yerden almak daha mantıklı evet pahalı ama
ne önerirsiniz aynı fiyata
Biz okuduk zaten ben bu sistemi alıp yanına bir tane daha ram almasını önerdim.
ben rgb ram istiyorum fakat hazır sistemlerin neredeyse hiç birinde yok. şart mı derseniz evet şart. zaten topladığım sistemin 200 300 fazla olma sebebi rgb ram

Cyber-5500XT sistemi bugün aldım. Telefonları açmamalarının sebebi sadece 1 kişinin olması operatörde. Onlarda dışarıda takılıyor. Gayet memnunum şu an sistemden. 4 adet RGB fan, RGB ekran kartı var. Bence fazlasını beklemeyin. RAMlerin RGB olması size bir şey kazandırmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı