S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi sizlere soruyorum, RX 6500XT, i3 10100F, 16 GB RAM, GTA San Andreas Remastered kaldırır mı yüksek ayarlarda rahatça kasmadan oynayabilir miyim?
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi sizlere soruyorum, RX 6500XT, i3 10100F, 16 GB RAM, GTA San Andreas Remastered kaldırır mı yüksek ayarlarda rahatça kasmadan oynayabilir miyim?
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et , Kaldırır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et , Kaldırır.
S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #3 DKB dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et , Kaldırır. Genişletmek için tıkla... Peki türkçe yama atabiliyor muyum buna?
DKB dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et , Kaldırır. Genişletmek için tıkla... Peki türkçe yama atabiliyor muyum buna?
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 25 Ekim 2022 #4 Slenders dedi: Peki türkçe yama atabiliyor muyum buna? Genişletmek için tıkla... Varsa atabilirsiniz hocam.
Slenders dedi: Peki türkçe yama atabiliyor muyum buna? Genişletmek için tıkla... Varsa atabilirsiniz hocam.
S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #5 Silinen üye dedi: Varsa atabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum işte o yüzden sordum var mı hocam bildiğiniz güvenilir oyunu da 520 liraya alıp almamak konusunda kararsız kaldım
Silinen üye dedi: Varsa atabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum işte o yüzden sordum var mı hocam bildiğiniz güvenilir oyunu da 520 liraya alıp almamak konusunda kararsız kaldım