Oyunu satın almadıysanız kalıcı değil, deneme süresi bittiği zaman satın almanızı ister.Hocam kütüphanede kalıcı değil mi?
Oyunu satın almadıysanız kalıcı değil, deneme süresi bittiği zaman satın almanızı ister.Hocam kütüphanede kalıcı değil mi?
Hocam ücretsiz yazıyodu bastım kütüphaneye ekledi.Oyunu satın almadıysanız kalıcı değil, deneme süresi bittiği zaman satın almanızı ister.
Steam üzerinde 1 gün 4 saat içerisinde indirip deneyebiliyorsunuz ama kalıcı değil.
Kısa bir süreliğine ücretsiz, süre bittiğinde satın almanız gerekecek.Hocam ücretsiz yazıyodu bastım kütüphaneye ekledi.
Hocam böyle şuan almışım görünüyor ama sadece ücretsiz oynaya bastım.Kısa bir süreliğine ücretsiz, süre bittiğinde satın almanız gerekecek.
Evet dediğim gibi, oyun bir süreliğine ücretsiz olduğu için öyle gözüküyor. 1 gün 4 saat sonra ücretsiz süresi bitecek ve oyunu satın almanızı isteyecek.
Hocam kütüphanede duruyor fakat yarın baktığınızda oyna tuşu yerine satın al tuşu göreceksin. Oyunu sildiğinde ise kütüphanenden gider.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.