Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.810 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 2 Ekim 2022 #11 lusie dedi: Hocam kütüphanede kalıcı değil mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu satın almadıysanız kalıcı değil, deneme süresi bittiği zaman satın almanızı ister.
lusie dedi: Hocam kütüphanede kalıcı değil mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu satın almadıysanız kalıcı değil, deneme süresi bittiği zaman satın almanızı ister.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.653 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #12 Metin Eren Türkmen dedi: Oyunu satın almadıysanız kalıcı değil, deneme süresi bittiği zaman satın almanızı ister. Genişletmek için tıkla... Hocam ücretsiz yazıyodu bastım kütüphaneye ekledi.
Metin Eren Türkmen dedi: Oyunu satın almadıysanız kalıcı değil, deneme süresi bittiği zaman satın almanızı ister. Genişletmek için tıkla... Hocam ücretsiz yazıyodu bastım kütüphaneye ekledi.
H hasuna Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 2 Ekim 2022 #13 BerktaN dedi: Steam üzerinde 1 gün 4 saat içerisinde indirip deneyebiliyorsunuz ama kalıcı değil. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
BerktaN dedi: Steam üzerinde 1 gün 4 saat içerisinde indirip deneyebiliyorsunuz ama kalıcı değil. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.810 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 2 Ekim 2022 #14 lusie dedi: Hocam ücretsiz yazıyodu bastım kütüphaneye ekledi. Genişletmek için tıkla... Kısa bir süreliğine ücretsiz, süre bittiğinde satın almanız gerekecek.
lusie dedi: Hocam ücretsiz yazıyodu bastım kütüphaneye ekledi. Genişletmek için tıkla... Kısa bir süreliğine ücretsiz, süre bittiğinde satın almanız gerekecek.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.653 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #15 Metin Eren Türkmen dedi: Kısa bir süreliğine ücretsiz, süre bittiğinde satın almanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle şuan almışım görünüyor ama sadece ücretsiz oynaya bastım.
Metin Eren Türkmen dedi: Kısa bir süreliğine ücretsiz, süre bittiğinde satın almanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle şuan almışım görünüyor ama sadece ücretsiz oynaya bastım.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.810 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 2 Ekim 2022 #16 lusie dedi: Eki Görüntüle 1533840 Hocam böyle şuan almışım görünüyor ama sadece ücretsiz oynaya bastım. Genişletmek için tıkla... Evet dediğim gibi, oyun bir süreliğine ücretsiz olduğu için öyle gözüküyor. 1 gün 4 saat sonra ücretsiz süresi bitecek ve oyunu satın almanızı isteyecek.
lusie dedi: Eki Görüntüle 1533840 Hocam böyle şuan almışım görünüyor ama sadece ücretsiz oynaya bastım. Genişletmek için tıkla... Evet dediğim gibi, oyun bir süreliğine ücretsiz olduğu için öyle gözüküyor. 1 gün 4 saat sonra ücretsiz süresi bitecek ve oyunu satın almanızı isteyecek.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.503 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #17 lusie dedi: Eki Görüntüle 1533840 Hocam böyle şuan almışım görünüyor ama sadece ücretsiz oynaya bastım. Genişletmek için tıkla... Hocam kütüphanede duruyor fakat yarın baktığınızda oyna tuşu yerine satın al tuşu göreceksin. Oyunu sildiğinde ise kütüphanenden gider.
lusie dedi: Eki Görüntüle 1533840 Hocam böyle şuan almışım görünüyor ama sadece ücretsiz oynaya bastım. Genişletmek için tıkla... Hocam kütüphanede duruyor fakat yarın baktığınızda oyna tuşu yerine satın al tuşu göreceksin. Oyunu sildiğinde ise kütüphanenden gider.