S sertandurkut Centipat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #1 RAM 16GB SSD veya HDD modeli Samsung SSD Ekran kartı RX 6600 Anakart ASUS EX-H510M-V3 İşlemci i3-10100F PC açıyorum 5 dk sonra kapanıyor yeniden açtığımda ekran kartı da dahil fanlar hızlı dönmeye başlıyor, ekrana görüntü gelmiyor.
PC açıyorum 5 dk sonra kapanıyor yeniden açtığımda ekran kartı da dahil fanlar hızlı dönmeye başlıyor, ekrana görüntü gelmiyor.
KS KS S sertandurkut Centipat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #11 Lixue3 dedi: Hocam UPS bulabilirseniz UPS ile yapın BIOS güncellemesi yaparken kapanırsa sisteme elveda. Genişletmek için tıkla... BIOS en güncel yaptım muhtemelen PSU da var bir şey RAM'de olsa mavi ekran. ekran kartında olsa sistem çalışır görüntü gider PSU da kesin. Artı 0 Eksi
Lixue3 dedi: Hocam UPS bulabilirseniz UPS ile yapın BIOS güncellemesi yaparken kapanırsa sisteme elveda. Genişletmek için tıkla... BIOS en güncel yaptım muhtemelen PSU da var bir şey RAM'de olsa mavi ekran. ekran kartında olsa sistem çalışır görüntü gider PSU da kesin.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.087 Makaleler 1 Çözümler 571 12 Nisan 2024 #12 sertandurkut dedi: BIOS en güncel yaptım muhtemelen PSU da var bir şey RAM'de olsa mavi ekran. Ekran kartında olsa sistem çalışır görüntü gider PSU da kesin. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran hatası alıyorsan minidump dosyalarını paylas. Artı 0 Eksi
sertandurkut dedi: BIOS en güncel yaptım muhtemelen PSU da var bir şey RAM'de olsa mavi ekran. Ekran kartında olsa sistem çalışır görüntü gider PSU da kesin. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran hatası alıyorsan minidump dosyalarını paylas.
KS KS S sertandurkut Centipat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #13 GFYT dedi: Mavi ekran hatası alıyorsan minidump dosyalarını paylas. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran değil oynarken bazen hemen birden kapanıyor bazen 10dk sonra muhtemelen PSU sıkıntılı. GFYT dedi: Dedigim sekilde Memtest86 ile test eder misin? BIOS'un güncel mi? Genişletmek için tıkla... Senin dedğin gibi de RAM'lerde de sıkıntı yok. Testini yaptım. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Mavi ekran hatası alıyorsan minidump dosyalarını paylas. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran değil oynarken bazen hemen birden kapanıyor bazen 10dk sonra muhtemelen PSU sıkıntılı. GFYT dedi: Dedigim sekilde Memtest86 ile test eder misin? BIOS'un güncel mi? Genişletmek için tıkla... Senin dedğin gibi de RAM'lerde de sıkıntı yok. Testini yaptım.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.087 Makaleler 1 Çözümler 571 12 Nisan 2024 #14 sertandurkut dedi: Mavi ekran değil oynarken bazen hemen birden kapanıyor bazen 10dk sonra muhtemelen PSU sıkıntılı. Senin dedğin gibi de RAM'lerde de sıkıntı yok. Testini yaptım. Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir marka degil attıgın model, fason mal. OCCT testinde kapansaydı kesin olarak tanı koymus olurduk. Artı 0 Eksi
sertandurkut dedi: Mavi ekran değil oynarken bazen hemen birden kapanıyor bazen 10dk sonra muhtemelen PSU sıkıntılı. Senin dedğin gibi de RAM'lerde de sıkıntı yok. Testini yaptım. Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir marka degil attıgın model, fason mal. OCCT testinde kapansaydı kesin olarak tanı koymus olurduk.
KS KS S sertandurkut Centipat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #15 GFYT dedi: Güvenilir bir marka degil attıgın model, fason mal. OCCT testinde kapansaydı kesin olarak tanı koymus olurduk. Genişletmek için tıkla... Kasanın kendi güç kaynağı elleşmedim alırken bana yeter dedim dandikmiş demek ki. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Güvenilir bir marka degil attıgın model, fason mal. OCCT testinde kapansaydı kesin olarak tanı koymus olurduk. Genişletmek için tıkla... Kasanın kendi güç kaynağı elleşmedim alırken bana yeter dedim dandikmiş demek ki.