i3-10100F & RX560 sisteme yükseltme önerileri

Hocam daha düşük watt PSU napacaksınız? Hem bu daha ileriye dönük.

Hocam elektrik faturasında sıkıntı olur diye düşündüm de 550 falan olsa daha iyi olmaz mı sizce de.

Şu an ben de HDD kullanıyorum elimde SSD var ama formatlamaya falan üşendiğimden ağır çekimde kullanıyormuş gibi hissediyorum. Evet fark var. En azından 120GB SSD alıp Windows'u SSD'ye kurabilirsiniz.

256 GB yeterli olur mu sizce hocam yoksa 500 mü tercih edeyim.

Hocam elektrik faturasında sıkıntı olur diye düşündüm de 550 falan olsa daha iyi olmaz mı sizce de.

500 alın hocam ileriye dönük olur. PSU ne kadar güç tüketmesi gerekiyorsa o kadar tüketir. Örnek vericek olursak 550 watt çekiyorsa sistem PSU'dan 550watt güç alır.

Bütçe varsa 500 daha iyi olur ama bütçe yoksa 250GB işinizi görecektir. Windows'u SSD'ye kurduğunuzda sisteminiz rahatlar zaten.

M.2 SSD.
Max RX 6600 XT ekran kartı.
Ve 600W 80+ PSU takviyesi yapabilirsin bütçe belirtmediğin için bunlar geldi aklıma.

M.2 SSD.
Max RX 6600 XT ekran kartı.
Ve 600W 80+ PSU takviyesi yapabilirsin bütçe belirtmediğin için bunlar geldi aklıma.

Hocam XT fiyatları biraz uçukta şundan düşünüyorum https://www.hepsiburada.com/sapphir...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.37.7

500 alın hocam ileriye dönük olur. PSU ne kadar güç tüketmesi gerekiyorsa o kadar tüketir. Örnek vericek olursak 550 watt çekiyorsa sistem PSU'dan 550watt güç alır.
hocam şu psu nasıl bakabilir misiniz https://www.hepsiburada.com/msi-mag-a600dn-600w-80-power-supply-pm-HBC00003GP8KE

Son düzenleme:
Hocam ona baktım +80 yok galiba onun olmaması bir sıkıntı çıkarır mı?
Hocam deep cool olanda +80 var. 12V kanalından 750 wattın 750'sinide veriyor o psu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…