i3 10100F & RX6500 XT sistem kapanıyor

Metrahen

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RX6500XT
Anakart
MSI H510 PRO
İşlemci
i3 10100F
Şu ana kadar bilgisayarda bir sıkıntı yoktu ama 3 gün önce bilgisayar kapanmaya başladı, genellikle oyuna girince kapanıyordu. Termal macunu daha yeni yeniledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna girince işlemci sıcaklığı artıyor, bir zaman sonra işlemcinin sıcaklıktığından dolayı sistem gücü kesiyor, hangi oyunlarda bu sıcaklıklara ulaşıyorsunuz? Oyundayken tam olarak işlemci sıcaklığınızı söyler misiniz?

Büyük ihtimal macunu fazla veya az sürdünüz, tekrardan açıp bakabilir misiniz taşma var mı diye?

Yok 90 derece dediğim OCCT programında çok zor ladım işlemciyi RDR2 oynuyorum şu an hiçbir sıkıntı yok ama 2-3 saate kapanır genellikle farklı oyunlarda atıyor GTA 5 de atmadı hiç RDR2 de de atmadı Dying Light da attı bir de Roblox da şu an işlemci sıcaklığı 70

Atarken herhangi bir hata kodu, yazısı bir şey veriyor mu? Dümdüz bir şekilde oyundan mı atıyor?

İşlemciyi zorlarken herhangi bir sorun çıkmadıysa, sorun ya ekran kartında ya da PSU da olabilir, ekran kartından çok PSU da olduğunu düşünüyorum.

Hocam sizde bir bakar mısınız? @Marix

Ama PSU'yu test etmiştim 20dk boyunca çok iyide çalısıyor anakartda sıkıntı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…