Çözüldü i3-10100F sanal + çekirdek sayısı kaçtır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Naruto52

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sanal + çekirdek toplam kaç yapıyor biri yazabilir mi?

Çözüm
Yanlış olmuş sanırım. 4 çekirdek ve 8 sanal çekirdek ayrı ayrı değil mi? Ben 8 sanal çekirdek ve 4 çekirdek ayrı diye biliyorum.

Bu hesaba göre izlek sayısının 12 olması lazım. Bu işlemcide 12 rakamını yakalayana benden bir adet çikolatalı gofret.
Bu işlemci 8 izlekli 4+4
İncelemelerine bakın Intel'in sitesine videolara ama 12 rakamını bulamazsınız göremezsiniz çünkü 4+4 bir işlemcidir.
İncelemelerine bakın Intel'in sitesine videolara ama 12 rakamını bulamazsınız göremezsiniz çünkü 4+4 bir işlemcidir.

İkisi farklı şeyler değil mi? İş parçacığı ikisinin toplamını mı belirtiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu incelemede 12 çekirdek nerde?

İşlemci zaten 4 çekirdek bir işlemci, 8 de thread (iş parçacığı) var. Videoda 8 çekirdek dendiği bölümü söylerseniz izleyebilirim, 30dk izlemek istemiyorum.

İşlemci zaten 4 çekirdek bir işlemci, 8 de thread (iş parçacığı) var. Videoda 8 çekirdek dendiği bölümü söylerseniz izleyebilirim, 30dk izlemek istemiyorum.

Gerek yok bence ister izle ister izleme. Ama buradaki arkadaşların okuduğunu anlamada, yorumlamada büyük sıkıntısı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…