T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.090 Makaleler 3 Çözümler 68 7 Ekim 2023 #1 Snowman M200 adlı kule tipi soğutucuyu aldım, macunu maalesef yanlış kullandığım için büyük çoğunluğu çöp oldu. Kalanları ile bir şeyler yapmaya çalıştım. Cinebench 2024 multi Core testinde sıcaklıklar bu şekilde. Valorantta'da anlık bu şekilde:
Snowman M200 adlı kule tipi soğutucuyu aldım, macunu maalesef yanlış kullandığım için büyük çoğunluğu çöp oldu. Kalanları ile bir şeyler yapmaya çalıştım. Cinebench 2024 multi Core testinde sıcaklıklar bu şekilde. Valorantta'da anlık bu şekilde:
semko Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #2 Soğutucu olmadan önceki sıcaklık değerleriniz ne kadardı?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 7 Ekim 2023 #3 Gayet iyi, Snowman sogutuculardan cikan macunlar zaten pek iyi degil ama dert etme.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.090 Makaleler 3 Çözümler 68 7 Ekim 2023 #4 semko dedi: Soğutucu olmadan önceki sıcaklık değerleriniz ne kadardı? Genişletmek için tıkla... Test etmedim bilgim yok. Kokona Shiki dedi: Gayet iyi, Snowman sogutuculardan cikan macunlar zaten pek iyi degil ama dert etme. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir oyunda vs. FPS düşüşü veya FPS drop yaşatır mı bu değerler?
semko dedi: Soğutucu olmadan önceki sıcaklık değerleriniz ne kadardı? Genişletmek için tıkla... Test etmedim bilgim yok. Kokona Shiki dedi: Gayet iyi, Snowman sogutuculardan cikan macunlar zaten pek iyi degil ama dert etme. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir oyunda vs. FPS düşüşü veya FPS drop yaşatır mı bu değerler?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 7 Ekim 2023 #5 @tii Eger oyun icerisinde de bu degerlerde kalirsa yasamazsin, istersen teyit etmek icin oyuna girip sicakliklari izleyebilirsin.
@tii Eger oyun icerisinde de bu degerlerde kalirsa yasamazsin, istersen teyit etmek icin oyuna girip sicakliklari izleyebilirsin.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.090 Makaleler 3 Çözümler 68 7 Ekim 2023 #6 Kokona Shiki dedi: @tii Eger oyun icerisinde de bu degerlerde kalirsa yasamazsin, istersen teyit etmek icin oyuna girip sicakliklari izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak kaçı geçmemesi gerekiyor, mesela RDR2'de.
Kokona Shiki dedi: @tii Eger oyun icerisinde de bu degerlerde kalirsa yasamazsin, istersen teyit etmek icin oyuna girip sicakliklari izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak kaçı geçmemesi gerekiyor, mesela RDR2'de.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 7 Ekim 2023 #7 @tii 80-85 arasini gormemesi yeterli.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.090 Makaleler 3 Çözümler 68 7 Ekim 2023 #8 Kokona Shiki dedi: @tii 80-85 arasini gormemesi yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, teşekkürler bilgilendirmeleriniz için.
Kokona Shiki dedi: @tii 80-85 arasini gormemesi yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, teşekkürler bilgilendirmeleriniz için.