i3 10100F sistem alınır mı?

MassiveTR

Hectopat
Merhabalar. Vatan Bilgisayar'dan hazır sistem alanlara sorum var. Şu sistemi alacağım INTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650S-O4G-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ama 480 GB SSD yerine 240 GB istiyorum. Mağazadan alırken bunu istesek hem fiyatta da mantıken düşüş olup SSD'yi 240 GB'a düşürtebilir miyiz? Vatan Bilgisayar'a sordum ama hazır sistemlerde parça değişikliği yapılmamaktadır denildi ama belki yapan vardır diye sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Vatan Bilgisayar'dan hazır sistem alanlara sorum var. Şu sistemi alacağım INTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650S-O4G-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ama 480 GB SSD yerine 240 GB istiyorum. Mağazadan alırken bunu istesek hem fiyatta da mantıken düşüş olup SSD'yi 240 GB'a düşürtebilir miyiz? Vatan Bilgisayar'a sordum ama hazır sistemlerde parça değişikliği yapılmamaktadır denildi ama belki yapan vardır diye sormak istedim.

Oyun oynamak için mi alacaksınız acaba.

Fiyat pahalı.

Neden kendiniz toplamıyorsunuz?
Her parçayı ayrı sitelerden almak istemiyorum ve bu sistemi bir yerden toplamaya çalıştığımda 4400'den fazla çıkıyor.
Vatan zorunlu değilse bunu öneririm. 1650S şimdilik stokta yok ama yakında gelir diye düşünüyorum.
Ona da bakıyorum ama stok da yok maalesef inşallah ay başına kadar gelir.
Oyun oynamak için mi alacaksınız acaba.
Oyun ve yazılım için.

Her parçayı ayrı yerlerden almak istemiyorum. Patriot marka ramlerden çok şikayet var o yüzden olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı