i3 10100F sistem ekran kartı tavsiyesi

caglarcar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Selamlar. Hali hazırda bulunan Palit GTX 1660 Super kartımı 4.300 liraya sattım. Sizlerden birkaç tavsiye niteliğinde fikir istiyorum.

1-) 4 GB kart alınır mı? (5500XT 4 GB veya 1650 Super tek fanlı olanlardan, veya başka tavsiyeniz var mı? )

2-) ekran kartlarının fiyatlarının çok düşeceğini sanmam zamanında 2.4'e almıştım karımı koyup sattım. Sizce yatırım yapıp paranın artmasını mı beklemek daha mantıklı :)

Not: Sistem i3 10100F, 16 GB RAM, MSI B460M-A PRO, Zalman n5mf, pylon 650W PSU.

3-) sizce diğer parçaları da satıp PS5'e mi yönelsem :)

Selamlar. Hali hazırda bulunan Palit GTX 1660 Super kartımı 4.300 liraya sattım. Sizlerden birkaç tavsiye niteliğinde fikir istiyorum.

1-) 4 GB kart alınır mı? (5500XT 4 GB veya 1650 Super tek fanlı olanlardan, veya başka tavsiyeniz var mı? )

2-) ekran kartlarının fiyatlarının çok düşeceğini sanmam zamanında 2.4'e almıştım karımı koyup sattım. Sizce yatırım yapıp paranın artmasını mı beklemek daha mantıklı :)

Not: Sistem i3 10100F, 16 GB RAM, MSI B460M-A PRO, Zalman n5mf, pylon 650W PSU.

3-) sizce diğer parçaları da satıp PS5'e mi yönelsem :)
4 GB kart bir kac sene daha idare eder bence 5500XT gayet güzel

Pubg , hunt, rust, csgo, lol, dayz , warzone bunları rahat oynatır mı acaba :/
Hepsini oynatir ben i5 10400F ile kullanıyorum konuma bakabilirsin fps değerlerini paylaştım 1650den daha iyi 1650S den de bir kac tik daha iyi ben mech kullanıyorum isiniyor yazmışlar 65 ustune çıkmadı daha tek fanda cok sıkıntı yaşatmaz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı