i3-10100F sistem için ekran kartı önerisi

Bütçe nedir?
Evet, doğru. 400W, 12V kanalından 250W verem bir PSU ile 3600+1650S kullandım sıkıntısız.

Hocam 2 GB ve 64 Bit düşük değili midir acaba.
Ryzen 5 3500x
16gb ram
a320 chipset
Bunlar ile kullanıyorum GDDR5 kullandığı için 2gb 64 bit olmasına rağmen birçok 4gb gddr4 karttan daha iyidir , şayet gddr5 bulabilirsen bu fiyatlara daha yüksek onu da tercih edebilirsin
Ve yani 2018 - 2019 ve öncesi oyunları orta ayarda kasmadan oynayayım hani yüksek ayarda da üzmesin diyorsan işte lol oynarım valorant oynarım diyorsan seni çok çok rahat götürür

+4K desteği var ancak çok da yüksek bir şey beklememek gerek 1080p de birçok oyunu çok da güzel oynatıyor
++Kasanın iç soğutması güzelse ısı değerleri de çok yüksek olmuyor , benimki genelde 30 derece (boştayken) , yük altındayken 50-65 derece

Bu da güncellemesi , hala güncelleme alan bir kart

Bütçe nedir?

Evet, doğru. 400W, 12v kanalından 250W verem bir PSU ile 3600+1650S kullandım sıkıntısız.

2000-3000 civarı hocam.

Genelde FiveM GTA 5 oynuyorum sıkıntı olmazsa sizin ekran kartından alayım mı hocam?

2000-3000 civarı hocam.

Genelde FiveM GTA 5 oynuyorum sıkıntı olmazsa sizin ekran kartından alayım mı hocam?
Dediğim gibi 1080p orta ayarlarda sıkıntı cıkmadan oynatıcaktır hatta yüksek ayarlarda da oynatabilir , Ben lol üzerinden örnek vericek olursam 1080p full ayarlarda 300+fps görebiliyor , stabil 250+ fps

++Biraz daha araştır kullanıcı yorumlarına bak , ben bunu alalı çok uzun süre oldu , açıkçası yenilemeyi de düşünmüyorum çünkü her istediğimi zaten bana oynatıyor
Edit:bir 1050ti performası bekleme , fakat ben çok memnunum hiç gta 5 oynamadım ancak illa ki oynayan vardır youtube da kolayca bulabilirsin

Son düzenleme:

Tamamdır hocam herkese çok teşekkür ederim inşallah ekran kartında sıkıntı çıkmaz yenisini almaya gerek kalmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
CPU - AMD R5 1400 OC 3.9ghz
Motherboard - MSi B450 Tomahawk
Ram 8x2 16GB corsair 3000mhz
1440p
Yani arada 20-30fps fark var tl olarak da 2 katı fark var karar senin
Videodaki ayarların hepsi maximum grafikte "1440p" yapılmış ona rağmen her ikisi de akıcı oynatıyor
Ben hala dediğimin arkasındayım günümüzde hala güzel ve ucuz bir kart
Adam GTA V de ultra da oynuyor videoda

Hocam ekran kartı için konu açtım bakabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…