i3 10100F sistem nasıl yükseltilmeli?

umutosy

Decapat
Daha fazla  
Sistemimi aşamalı olarak yükseltmek istiyorum. Bana basamak basamak yükseltmem gereken donanımlarımı söyler misiniz rica etsem?
Sistemim şu şekilde:
Monitör: Phl 242e1gj 144Hz.
İşlemci: Intel i3-10100F 3.60GHz 4 çekirdek.
Anakart: Gigabyte H410M-H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX.
Ekran kartı: Zotac GeForce GTX 1650 Gaming AMP 4 GB GDDR6 128bit DX12 NVIDIA.
RAM: 16 GB(modelini hatırlamıyorum.)
C diski: Crucial BX500 CT240BX500SD1 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD.
D diski: Western Digital WD10EZEX-75wn4A1 - 1TB 7.2K RPM SATA 3.5" hard Drive HDD.
(Bir de ben D ve C diskini ters mi takmışım acaba? Sorun teşkil eder mi aydınlatır mısınız?)

Bence parça parça yükseltmektense direkt satıp baştan sistem kur.

Bu sistemde parça parça yükseltmek ekstra para kaybı olur. DDR5 bir sistem olsaydı yükseltirdin. Bence bunu sat veya elinde tut yeni bir sistem topla güncel parçalarla.

Bu sistemde parça parça yükseltmek ekstra para kaybı olur. DDR5 bir sistem olsaydı yükseltirdin. Bence bunu sat veya elinde tut yeni bir sistem topla güncel parçalarla.
Bence de en mantıklısı hocam

hocam DDR5 sistem falan nedir biraz açar mısın rica etsem

Hocam DDR5 ile bile bilginiz yoksa parça parça sistem toplama işine girmeyin. Hazır sistem alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…