Hocam powerboost kasa veya psu almayın gt 1030 önermem bütçen varsa 1650 süper almanı öneririm bu sistemle cs'yi bile en yüksekte oynamayazsınız paranıza yazık olur.Arkadaşlar bu sistemi satın alacağım nasıl bir sistem? Oyun için alacağım da. Yorumunuzu ve önerilerinizi bekliyorum.
İşlemci: İntel i3 10100F = 700 TL.
Anakart: MSI B460M PRO = 750 TL.
RAM: 2x8 GB RAM = 600 TL.
Ekran kartı: GeForce GT 1030 = 800 TL.
SSD: SanDisk 240 GB SSD = 250 TL.
Monitör: 22MK400H-B 21.5 = 700 TL.
Kasa+PSU: Power Boost VK-C013B 500W = 500 TL.
Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz, güncel oyunları sorunsuz açar mı ya da birbirine uyumlu mu? Önerilerinizi bekliyorum
Sistem efsane.. birşey soracağım bu sistem ile güncel oyunlarda kaç fps alırım tahmini?Philips 221V8/01 21.5" 4ms Full HD LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Philips 221V8/01 21.5" 4ms Full HD LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Zalman N2 Mid Tower Kasa Siyah PSU YOK
Zalman N2 Mid Tower Kasa Siyah PSU YOK En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
FSP HYDRO K 500W AKTIF PFC 80+ BRONZE POWER SUPPLY (PSU)
FSP HYDRO K 500W AKTIF PFC 80+ BRONZE POWER SUPPLY (PSU)www.bizdehesapli.com
INTEL Core i3 10100F 3.60GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek 1200 14nm İşlemci | ITOPYA
INTEL Core i3 10100F 3.60GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek 1200 14nm İşlemci En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile BX8070110100F ITOPYA'da.www.itopya.com
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
BIOSTAR RX560 4GB GAMING VA5605RF41/896 DDR5 128bit HDMI DVI DP PCIe 16X v3.0
BIOSTAR RX560 4GB GAMING VA5605RF41/896 DDR5 128bit HDMI DVI DP PCIe 16X v3.0 En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
4100 TL. Kalan parayı biriktirip sonradan 1 tane daha ram ekleyebilirsin.
Emin değilim, oyuna göre değişir.Sistem efsane.. bir şey soracağım bu sistem ile güncel oyunlarda kaç fps alırım tahmini?
Pubg pc meselaEmin değilim, oyuna göre değişir.
arada cidden benim toplamaya çalıştığım şeyden lat kat daha güzel teşekkürler %90 bu sistemi toplayacağım bir sorun çıkmazsaEmin değilim, oyuna göre değişir.
Pubg pc mesela
Bu arada cidden benim toplamaya çalıştığım şeyden lat kat daha güzel teşekkürler %90 bu sistemi toplayacağım bir sorun çıkmazsa.
Teşekkürler. Karar verdim. Çok büyük ihtimalle sizin önerdiğiniz sistemi toplayacağım ciddrn bana çok büyük faydanız dokundu tekrar teşekkürler
Aynı ayarlarla videodakinden biraz daha yüksek performans alırsınız, i3 10100 + RX 560 benchmark videoları pek yok. Bir de low ayarlarda çoğunlukla 60 ve üzeri görürsünüz bence.
1 tane daha ram eklerseniz güzel olur, PUBG için 8GB ram yeterli değil. Alacağınız performansı düşürebilir/kısıtlayabilir ve FPS drop yiyebilirsiniz.
Sizin önerdiğiniz sistemin @enonertetanem rumuzlu üyenin önerdiği sistemden bi farkı olurmu performans olarak? Onun önerdiği sistem daha uygun yani 2. Rami almak için daha kolay para birikir oyüzden soruyorumPardon hocam cezam vardı bu sebeple yazamadım. Bu linkten sistemin tahmini performansına bakabilirsiniz (1080p):
Sıcaklık değerlerinde biraz fark olabilir bir de @enonertetanem'in önerdiği sistemin monitörünün çözürlüğü daha yüksek görüntüler daha kaliteli gözükür fakat FPS'de ileride biraz sorun çıkarabilir (kartın 1080p için pek uygun olmamasından dolayı) Ben monitöre tam karar verememiştim bir daha bakayım. Bu arada monitör ile 4250 civarı yapar diye tahmin ediyorum arkadaşın sistemi daha mantıklı.Teşekkürler. Karar verdim. Çok büyük ihtimalle sizin önerdiğiniz sistemi toplayacağım ciddrn bana çok büyük faydanız dokundu tekrar teşekkürler
Sizin önerdiğiniz sistemin @enonertetanem rumuzlu üyenin önerdiği sistemden bi farkı olurmu performans olarak? Onun önerdiği sistem daha uygun yani 2. Rami almak için daha kolay para birikir oyüzden soruyorum
Minecraft yüksek ayarlarda ve pubg pc düşük ayarlarda 60 fps üstü verir mi?Pardon hocam cezam vardı bu sebeple yazamadım. Bu linkten sistemin tahmini performansına bakabilirsiniz (1080p):
Tamam hocamSıcaklık değerlerinde biraz fark olabilir bir de @enonertetanem'in önerdiği sistemin monitörünün çözürlüğü daha yüksek görüntüler daha kaliteli gözükür fakat FPS'de ileride biraz sorun çıkarabilir (kartın 1080p için pek uygun olmamasından dolayı) Ben monitöre tam karar verememiştim bir daha bakayım. Bu arada monitör ile 4250 civarı yapar diye tahmin ediyorum arkadaşın sistemi daha mantıklı.