i3-10100F sistem satılmıyor

J. Barbaro

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 aydır koydum.
İşlemci: Intel Core i3-10100F işlemci.
Anakart: Gigabyte H410M S2H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX anakart.
RAM: 2X panther marka 8 GB RAM 3200 MHz.
SSD: 500 GB'lik NVMe M.2 SSD.
Kasa: Gamepower Dark side 650W +80 Bronze dahili PSU'lu 1x120mm ARGB fan ARGB LED bar temperli cam Gaming mid ATX kasa.
Ekran kartı: XFX RX6600 8 GB VRAM.

Game Booster GB-2409ff 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS oyuncu monitörü.

Ekipmanlar:
ASUS ROG Keris kablolu mouse RGB.
Rampage Miracle X4 7.1 kulaklık.
Gamepower red switch Warlock mekanik klavye.

Bilgisayarı her şey dahil satıyorum gördüğünüz gibi faresi, kulaklığı, klavyesi, monitörü, mouse padi her şeyi dahildir bu ekipmanlar hepsi profesyoneldir özellikle de mouse hepsini Valorant oyununda en yüksek ranka çıkmak için almıştım.

Kendim bu bilgisayarla Valorant'ta immortal 1'e kadar çıktım. RDR2, GTA 5 Online roleplay, ETS 2, Resident Evil 2,3 remake, Mafia Definitive Edition tüm serisi, Witcher 3: Wild Hunt, PUBG, Apex ve bir sürü oyun oynadım hepsini en yüksek ayar da Ultra da oynadım yeri geldiğinde YouTube'a video atmak için kayıtta aldım oyunu oynarken Discord'da yayın da açtım bir gram kasma olmadı kısacası bu sistemi alan kafası 5 sene rahat eder her oyunu oynarsınız.

Sistemi 1.5-2 sene önce aldım çok fazla aktif olamadım zaten bilgisayar da derslerimden dolayı son 5 aydır da hiç açmadım bile.

Fiyat 19'a koydum hala satılmadı neden?

Fiyatı her şey dahil olarak satsanız bile fiyat çok duruyor. Sebebi ise 19-20K bandında fiyat aralığında 4060'lı sistemler mevcut.

21K ya sıfır 3060 lı i3 11100 lü 16 ram'li sistem satılıyor. Her şey dahil olsa bile insanlar fiyatı görünce bakmaz bile ilana.

2. el sistem alan insanlar genelde ekipmana vs. bakmıyor, sadece kasa arıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı