Baran006 Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #21 Bilgisayara format atıldı ondan sonra hiç kullanmadım hdd boş yani ama eski bir hdd 10 yıllık olması lazım Adem Yıldız_ dedi: Harddisk in varsa yeter o zaman ama ne kadar eski o HDD? Büyük ihtimalle çok yavaşlamiştir. Genişletmek için tıkla...
Bilgisayara format atıldı ondan sonra hiç kullanmadım hdd boş yani ama eski bir hdd 10 yıllık olması lazım Adem Yıldız_ dedi: Harddisk in varsa yeter o zaman ama ne kadar eski o HDD? Büyük ihtimalle çok yavaşlamiştir. Genişletmek için tıkla...
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 30 Aralık 2020 #22 Baran006 dedi: Bilgisayara format atıldı ondan sonra hiç kullanmadım HDD boş yani ama eski bir HDD 10 yıllık olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bence hiç bulasma. Yeni bilgisayara böyle eski ürünler takılmasını tavsiye etmiyorum. 240GB al kafan rahat etsin.
Baran006 dedi: Bilgisayara format atıldı ondan sonra hiç kullanmadım HDD boş yani ama eski bir HDD 10 yıllık olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bence hiç bulasma. Yeni bilgisayara böyle eski ürünler takılmasını tavsiye etmiyorum. 240GB al kafan rahat etsin.
mburaktekin Kilopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #23 İleride ekran kartını değiştirecekseniz APU almayın. Bütçenizi belirtin.