i3 10100F sistem Vatan'dan alınır mı?

GamingGen. Trdeki PC hocasının 9.300TL'ye topladığı sistemi almayı düşünüyordum ama babam siteye güvenemedi, ben de vatandaki bu sistrmi buldum. Sizce bu fiyata değer mi?
Daha iyisini al bu model pek iyi değil.

Bunu alacağınıza eğer babanız güvenmiyorsa Hepsiburada'dan tek tek parçaları alın.6500XT'li PCİE 4.0 güzel bir sistem dizersiniz o fiyata.

Haklısınız hocam da doların durumu ne olur belli değil belki biriktirene kadar sistemin fiyatı 20 bin tl bile olabilir.
Bu sistem artacaksa attığım sistem 2 kat artacaktır. Yine kâr yapacaktır ancak 4k para daha koyması gerek sıkıntı o

Kasa+PSU çok kötü.
Hocam psu'ya birşey diyemem ancak kasa gayet kullanışlı. 550 W yeter de artar bile

Arada neredeyse 5000TL gibi büyük bir fiyat farkı var.
Hocam gelecek için gerçekten arkadaşın alacağı bilgisayar alınmaz. Ama diyorsa ben 5 sene kullanıp satarım felan kullansın orası ayrı. Ben hem geleceğe hem performansa yönelik yatırım yapsın diyorum

Hocam dediğim gibi zaten babası bu tür sitelere güvenmiyormuş.6500XT'li bir sistem toplar o paraya tek tek parçaları alır keyfine bakar.

Bulursa 1660 veya 1660S bir sistemde dizebilir.

Hocam psu'ya birşey diyemem ancak kasa gayet kullanışlı. 550 W yeter de artar bile
Hocam ilk olarak o kasanın hava akışı ve malzeme kalitesi berbat ötesi. İkincisi psu'nun 550w olması bir şey ifade etmiyor eğer içindeki malzeme kötüyse ve sertifikası yoksa o psu'dan hayır gelmez ki zaten bahsettiğim özellikler bu PSU'da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…