Arkadaşlar, laptopumu ilana koydum ve satılınca elime 4 bin TL gibi bir para geçecek. İnternetten bulduğum 2 tane hazır kasa var. Link paylaşmak yasak mı değil mi bilmediğim için linki paylaşmıyorum. Amacım çok ağır olmayan oyunları oynamak örneğin CS; GO gibi. Çok fazla oyun oynamıyorum oynasam da çok ağır oyunlar olmuyor genelde render de yapmıyorum. İkisi de aynı fiyat sizce hangisini almalıyım? Nedenleriyle birlikte yazabilir misiniz?
Birinci kasa:
Reis i3 10100 F daha peformanslı oyunlarda bütçene ekleyebiliyorsan 500 lira daha koy şu sistemi al hem ekran kartı kat kat iyi hem de 500GB depolama var M.2 SSD.
Eğer bütçe kurtarmıyor diyorsan bu sistem CS:GO gibi oyunları asten sıkıntısız çalıştırır dediğim gibi i310100F al PC hocası testleti var oyun testi izle derim.
Bir de ben sistemi ilk aldığım zaman belirli bir süre televizyona takıp kullandım, monitör parasını sisteme verip siz de benim gibi yapabilirsiniz isterseniz.
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!